Claus Sørensen

Scroll

Den helt rigtige samarbejdspartner

”Da vi i 2016 stod overfor at skulle investere i hel ny infrastruktur og nye serverrum hos Claus Sørensen A/S i Esbjerg, var vi ikke i tvivl om, at Unit IT var det rigtige valg. Unit IT er en kompetent samarbejdspartner, med en professionel tilgang til vores ønsker, og de har fulgt den fælles projektplan til punkt og prikke.”

”Vi har i mange år selv håndteret vores it-infrastruktur hos Claus Sørensen A/S, så jeg er glad for at have overladt ansvaret til Unit IT. Vi er 100% trygge ved deres professionelle tilagang og den måde de griber tingene an på. Det betyder, at vi kan bruge tid på vores kernekompetencer og det der giver værdi hos os”.

”Samarbejdet med Unit IT har samtidig givet os et kæmpe teknologiløft. Vi har ikke kun fået nye højteknologiske serverrum og infrastruktur, men har også som virksomhed gennemgået en vellykket transformation, der gør, at vi i dag står endnu stærkere rustet til fremtidens udfordringer på it-fronten”.

”Med Unit IT har vi fået en større kapacitet og fleksibilitet og vi kan nu skrue op og ned for vores løsning, når vi ønsker det. Vi føler os ikke som en lille fisk i havet, hos Unit IT bliver vi taget alvorligt og behandlet professionelt og med et højt serviceniveau. Hos Claus Sørensen A/S ser vi ikke Unit IT som en traditionel leverandør – de er meget mere. Unit IT er for os den helt rigtige samarbejdspartner.

Carsten Wolf
Supply Chain direktør, Claus Sørensen A/S

Kontakt os