Scroll

Security & Compliance

Har du helt styr på sikkerhed og compliance for din Microsoft SQL Server? 

Data og sikkerhed er vigtigere end nogensinde før! Unit IT har stor erfaring med rådgivning om sikkerhed, kryptering, brugerstyrering m.v. Din virksomhed vil med et Security & Compliance Check få en gennemgang af udvalgte sikkerhedsprincipper for en Microsoft SQL Server og hvorvidt disse er overholdt. 

KONTAKT
0

kunder

0

brugere

0

medarbejdere

Kontrol check
Best practice audit
Kontrol check

Et security og compliance check er en kontrol af udvalgte sikkerhedsprincipper for en SQL Server og hvorvidt disse er overholdt. Hvert check afsluttes med en kortfattet rapport med konkrete aktionspunkter som bør implementeres for at opretholde den nødvendige sikkerhed på SQL Serveren. Et check kan med fordel udføres forud for en ekstern IT-revision.

Læs mere

Et security og compliance check er en kontrol af udvalgte sikkerhedsprincipper for en SQL Server og hvorvidt disse er overholdt. Hvert check afsluttes med en kortfattet rapport med konkrete aktionspunkter som bør implementeres for at opretholde den nødvendige sikkerhed på SQL Serveren. Et check kan med fordel udføres forud for en ekstern IT-revision.

Kontrol check
Rapport

Få gratis rådgivning med en af landets bedste SQL specialister

Ved du ikke helt, hvor du skal starte, når det kommer til sikkerhedsgennemgang af din SQL server? Så tilbyder vi dig nu 20 minutters gratis rådgivning med en af vores SQL specialister, der vil rådgive dig hvordan du bedst muligt kommer videre med en sikkerhedstest af din database.

 

Udvalgt 006

Vores kunder

gf-forsikring.jpg
universal-robots.jpg
odense-kommune.jpg
sdk_rgb.jpg
krifa.jpg
rema-1000.jpg
system-frugt.jpg
DK Company.jpg
Københavns Kommune
wuerth
Sydbank
Kolding_Kommune.png
abena logo.png

Mød vores specialister Brian, René Frank og Claus

Ræk ud til vores Dataplatform specialister, der med mere end 15 års erfaring på de forskellige database platforme, kan give din server en grundig sikkerhedsgennemgang og lave en tilstandsrapport med konkrete tiltag samt et solidt overblik.

Brian Kragh Holmgreen

Dataplatform specialist

Tel.: +45 88 33 33 33

Mail: bho@unit-it.dk

René Frank Kristiansen

Dataplatform architect

Tel.: +45 88 83 69 62

Mail: rfk@unit-it.dk

Claus Balle Andersen

Dataplatform specialist

Tel.: +45 88 83 69 54

Mail: cba@unit-it.dk

Dataplatform - fundamentet for dine applikationer

Vi har styr på din Dataplatform – og dermed fundamentet for dine vigtigste applikationer.

Virksomheder er i dag alle dataafhængige – og dine vigtigste data opbevares næsten altid i en database. Dataplatformen, som vi kalder fundamentet, er bestående af database og infrastruktur og er dermed hjertet i dine applikationer. For at din dataplatform skal fungere optimalt, er det essentielt, at fundamentet er i orden og bliver proaktivt vedligeholdt. Det har vi en række services til at sikre.

KONTAKT
”Vestforsyning er godt tilfredse med samarbejdet med Unit IT”
Peder Østergaard Pedersen, Vestforsyning.

Multiforsyningsselskabet Vestforsyning i Holstebro har fået hjælp af Unit IT til at opdatere deres Azure Databaser med henblik på at kunne begrænse deres udgifter mest muligt.

Vestforsyning

Bliv kontaktet af en sælger

Databaseserveren, uanset og det er en Microsoft SQL, Oracle eller MySQL er ofte en både overset og samtidig voldsomt kritisk server i jeres infrastruktur.
Er du interesseret i at høre mere om vores ydelser og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få det optimale ud af jeres databaser?

KONTAKT
unitit_01.jpg

Mød vores sælgere Simon og Ulrik

Få besøg af vores sælgere for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af ydelser og hvordan vi kan hjælpe dig med at få det optimale ud af dine databaser.

Simon Holst Tøgersen

Sales executive 

Tel.: +45 28 29 00 24

Mail: sht@unit-it.dk

Ulrik Mark Lassen

Key Account Manager

Tel.: +45 88 83 69 52

Mail: ul@unit-it.dk

AOS Robomation

Microsoft Dynamics AX (AX) er et komplekst system med mange brugere og er kritisk for virksomhedens samlede drift hos stort set alle virksomheder. 

Vi har med udgangspunkt i vores store erfaring med SQL-platformen under AX og dybe indsigt i mekanismerne i AOS-serverne, over en længere årrække udviklet og forfinet et RPA værktøj, der automatisk kan afhjælpe en række af de mest almindelige AX driftsproblemer og give en stabil drift af systemet uanset tidspunkt.

KONTAKT

Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer.
Vores konsulenter er nogle af landets førende inden for feltet og har lang erfaring med mange forskellige databaser.
Det handler om at forstå hinanden. 
Om at være nærværende.
Om at bringe idéer til live  – og føle sig i sikre hænder.
Vi har styrken til at gøre en forskel – og størrelsen til at have hjertet med.

Performanceanalyse

 

Har din virksomhed problemer med hastigheden på en applikation og har I mistanke om, at dette skyldes databasen? Oplever I varierende hastighed på databasen eller at alt står stille i perioder, men uden at kunne forklare årsagen?

Unit IT har stor erfaring med analyse af infrastruktur, konfiguration, kode, m.v. og optimering af disse, således at servere og databaser yder optimalt – noget der ofte giver glade medarbejdere og kunder.

 

KONTAKT

Vores lokationer

Strandvejen 7
5500 Middelfart

Olof Palmes Allé 18a
8200 Aarhus N

Birkemose Allé 33
6000 Kolding

Alsion 2
6400 Sønderborg

Agerhatten 25
5220 Odense SØ

Borupvang 3
2750 Ballerup

Ring til os