Scroll
0

DELTAGERE

0

SPEAKERE

0

TEMA'ER

Data & Cloud Dagen 2023

8200 Aarhus N

 

Unit IT vil gerne invitere dig til årets event Data & Cloud Dagen. Eventet er en dag dedikeret til vidensdeling, sparring, gode input, sjove grin og socialt nærvær. Sidste år havde vi besøg af 125 kunder og samarbejdspartnere fra 60 forskellige virksomheder.

 

Arrangementet er ganske gratis og vil afholdes:

Torsdag den 28. september 2023 kl. 8:00 - 17:00

Hos Unit IT, Olof Palmes Allé 18a, 8200 Aarhus N

Tilmeldingsfrist er 25. september 2023 kl. 12.00
No-show fee 500 kr.

Glæd dig til at høre om bl.a.:

  • Få overblik over din infrastruktur
  • Find de følsomme data med DETECTIA
  • Modern Workspace - Fremtidens arbejdsplads
  • Power App og dataverse
  • Azure dataplatform
  • Datamonsteret ESG
  • Succesfuld migrering af SQL (også til Azure)

Se programmet her

Fuldt booket - Tilmelding er lukket

Hvis du ønsker at komme på venteliste i tilfælde af afbud, så send en mail til kdi@unit-it.dk

Vores partnere

Kom og mød vores partnere på Data & Cloud Dagen

 

 

                         Vores kunder

gf-forsikring.jpg
universal-robots.jpg
claus-sørensen.jpg
Micro-Matic-Logo.png
odense-kommune.jpg
hj-hansen.jpg
sdk_rgb.jpg
krifa.jpg
pchristensen_logo_streg.jpg
dan-bunkering.jpg
dinesen.jpg
sydtrafik.jpg
odense_zoo.png
pandora.jpg
Synoptik.png
Rema_1000_logo.png
Andersen_Partners
Ose
Birn logo uden navn.png
Sectra.png (1)
ITD.jpg
Hedeselskabet_CMYK_BLACK.png
DK Company.jpg
AS_logo_hor_CMYK_450x49px.png
Københavns Kommune
JP Group Automotive
Leman
Silhorko
wuerth
Region Syddanmark
Sydbank
Trescal
outline_Vinduer.png
Kolding_Kommune.png
abena logo.png
lactosan.png
Energinet.png
Færdselsstyrelsen Logo

Kom og hør foredrag med Peter Kruse

Samfundet har aldrig tidligere været så digitaliseret, som det er i dag, og i kølvandet med denne udvikling er vi blevet desto mere sårbare overfor cyberangreb, datatyveri og digitale vira. Med afsæt i de alvorlige it-sikkerhedshændelser, som Peter Kruse har observeret, analyseret og været en del af at løse for mange private virksomheder, offentlige myndigheder og organisationer, giver han i dette foredrag et overblik over de mest gængse og alvorlige cyberangreb og hvad man kan gøre for at forhindre disse, og hvad man skal gøre hvis man er blevet ramt. 

Fuldt booket - Tilmelding er lukket

 

Mød bl.a. disse speakere

Rune Bysted

Business Intelligence Lead

Hør om ESG med vores Business Intelligence Lead ph.d Rune Bysted. Rune har været med til at udvikle vores tilgang til BI hos Unit IT og vil på sit indlæg tage dig med på ESG rejsen.

Thomas Lyngkær Boe

Ciso

Thomas Boe er CISO i Unit IT og har tidligere arbejdet med cyber- og informationssikkerhed samt GDPR. Thomas vil sammen med vores Information- & Cyber Security Architect Mehmet Bahadir Dagli fortælle hvorledes man beregner en score for sikkerhed samt guide dig igennem Unit IT's 6 faser under incident response.

Alexander Kaspersen

Cyber Defense Center Lead

Hvordan opdages et angreb i tide? Vær med, når vores Cyber Defense Center Lead Alexander Kaspersen blandt andet fortæller om kontraspionage, offensive modforanstaltninger og pirater. Det siges, at det bedste forsvar er et angreb og Alexander vil demonstrere hvordan konceptet "hack back" kan anvendes til at forstyrre og vildlede en trusselsaktør.

Anel Habibovic

Cloud Solution Architect
Team Lead Cloud

Hør Anel fortælle om mapning af infrastrukturen via Mugato: IT er aldrig statisk. Når dine IT-systemer udvikler sig, stiger kompleksiteten. Med tiden bliver IT-infrastrukturen en tåge.
Mugato reducerer kompleksiteten, giver dig det fulde visuelle overblik over din IT-infrastruktur og giver dig indblik i dit IT-landskab.

Brian Holmgreen

Dataplatform Specialist

Brian vil på sit indlæg Magisk formel til udvikling og dokumentation tage dig omkring DevOps pipeline, Infrastructure as Code og vise hvordan det understøtter dit databaseprojekt. Kender du de basale trylleformularer i DevOps og de værktøjer det skal kombineres med? Ellers får du her en gennemgang til, hvordan din datainfrastruktur under dine applikationer i Azure holdes ved lige og udvikles. Alt sammen med styr på dokumentationen, deployment og udviklingsopgaver.

Mikkel Kjærulff Leth

Dataplatform Specialist

I sit indlæg Azure Data Factory for begyndere giver Mikkel dig en introduktion til hvorledes du bliver i stand til at tænke pipelines ind i dit dataprojeket i Azure.
Hvordan får du sat nogle robuste data pipelines op til at flytte og manipulere dine data, og hvordan genbruger du de gode opskrifter? Det svarer Mikkel på, på denne session.

Michael Christensen

Modern Desktop Specialist

Tag med Michael og hør ham fortælle om det næste skridt ind i fremtidens arbejdsplads med vores spændende præsentation af Microsoft Endpoint Manager og Windows 365. Vi inviterer dig med på en rejse fra de traditionelle lokale maskiner til den moderne og skybaserede tilgang. Realiser potentialet i at skabe en arbejdsplads, der er agil, sikker og tilpasset de moderne behov og krav.

René Frank Jensby Kristiansen

Dataplatform Architect

Hvad enten dine data befinder sig på en server i kælderen eller i skyen, fylder processerne omkring data mere og mere. Særligt når det kommer til audit og sikkerhed. Lad os inspirere dig omkring best practice og de værktøjer som SQL Serveren og Azure kan understøtte din audit med. Hør René Frank fortælle om overstående på sit indlæg Audit og sikkerhed i dit SQL setup.

Brian Holmgreen

Dataplatform Specialist

Tag med på eventyret om den succesfulde migrering med Brian, og hør ham fortælle hvordan du bedst kommer fra et SQL-miljø til et andet f.eks. i forbindelse med en opgradering eller en konsolidering. Den gode analyse er udgangspunktet, og derfra er der som i alle eventyr gode og dårlige veje at gå, men du skal nok nå frem til målet. Vil du gerne op at svæve på en sky, men så tager eventyret en anden drejning, hvor helten skal så grueligt meget igennem.

Martin Foldager

Konsulent

Få det fulde overblik over persondata i din organisation. På sit indlæg introducerer Martin dig for datascanneren DETECTIA, der kan finde følsomme og forretningskritiske data på tværs af datakilder.
Hør hvordan DETECTIA kan bruges som led i en databeskyttelsesstrategi og få håndteringen af persondata til at ske enkelt og sikkert i hverdagen.

Marie Dyrendal Rasmussen

BI Consultant

Lad Marie inspirere dig til at bygge din egen applikation med Power App og Dataverse. Marie er Business Intelligence Consulent hos Unit IT og vil give dig sine tips og tricks til hvorledes du kan bygge din egen applikation. Det bliver ikke kedeligt. 

Chris Kudahl Sørensen

Business Intelligence Architect

Chris vil på sit indlæg komme med sine bud på hvorledes du kan skabe effektive digitale transformationer ved at styrke din virksomhed med forretningsdrevne Power Apps. Chris er Business Intelligence Specialist hos Unit IT og vil guide dig igennem udfordringer og løsninger omkring Power Apps.

René Frank Jensby Kristiansen

Dataplatform Architect

Hør vores Dataplatform Arkitekt René Frank hvorledes han mener du bør bygge en Azure dataplatform. René Frank har mere end 10 års erfaring med database behandling i Linux, Windows Microsoft Clustering, Active Directory, DNS mm. René Frank er ligeledes MCT hos Microsoft.

Thomas Lyngkær Boe

Ciso

Tag med Thomas Boe, CISO i Unit IT, når han dykker ned i 4 års praktisk erfaring med de nuværende bekendtgørelser. Hvad har vi lært? Og er det virkelig et spøgelse som vi ser? Det vil Thomas komme omkring på sit indlæg NIS2 spøgelset kommer på vores Data og Cloud dag.

Simon Dam

Security Consultant

Simon vil sammen med KnowBe4 gennemgå produktet: KnowBe4 Security Awareness Training
Derudover præsenteres Unit IT's on-top ydelse, hvor man får indsigt i en managed udgave af KnowBe4 Awareness training

3 ting du tager med dig fra Data & Cloud Dagen

 

Ny viden

Bliv klogere på erhvervslivets nye krav i fremtiden og hvordan de kan være afgørende for virksomheders konkurrence-parametre.

Udvid dit netværk

Grib muligheden for at netværke med inspirerende erhvervsfolk i stemningsfyldte rammer.

Relevant inspiration

Få masser af inspiration fra de spændende taleres vinkler på it-tekniske redskaber, it-strategi og fremtidens arbejdsmarked.

Inspiration fra tidligere år

Model.Image.Name
Model.Image.Name
Model.Image.Name
Model.Image.Name
Model.Image.Name
Model.Image.Name
Model.Image.Name
Model.Image.Name
Model.Image.Name
Kontakt os