Scroll

Magien opstår, når vi arbejder helt tæt sammen.

Relationer betyder alt, for måden vi arbejder på. Noget af det vigtigste for os er faktisk at være i øjenhøjde med vores kunder. Herunder fortæller et par af dem, hvordan de har oplevet samarbejdet med Unit IT.

Alle cases

thisCase.Image.Name
GF Forsikring

Unit IT er nøje udvalgt, fordi de matcher os så godt i forhold til, hvordan vi mener, man skal opføre sig som virksomhed. Deres kultur er meget lig med vores. En aftale er en aftale. Vores samarbejde handler om oprigtigt godt gammelt købmandskab og relationer, og der er vi bare ligeværdige

thisCase.Image.Name
Universal Robots

"I en robotvirksomhed af vores størrelse, er den rigtige it samarbejdspartner altafgørende. Og det har vi fundet i Unit IT."

thisCase.Image.Name
Claus Sørensen

”Da vi i 2016 stod overfor at skulle investere i hel ny infrastruktur og nye serverrum hos Claus Sørensen A/S i Esbjerg, var vi ikke i tvivl om, at Unit IT var det rigtige valg. Unit IT er en kompetent samarbejdspartner, med en professionel tilgang til vores ønsker, og de har fulgt den fælles projektplan til punkt og prikke.”

thisCase.Image.Name
Hovedstadens Beredskab

”Vi har ikke selv den fornødne tid eller viden om SQL, så det at have eksperter som it-Craft til at overvåge systemerne, det giver ro i maven”

thisCase.Image.Name
Verdo

”Vi stod over for den helt store hjerte-lever-nyretransplantation på vores infrastruktur og serversetup. SQL var et af de tre vitale organer, vi skulle have trukket ud af vores egen driftsorganisation og lagt over til eksterne specialister.”

thisCase.Image.Name
H.J. Hansen

"Fra dag ét i vores samarbejde har vi følt, at vi er i øjenhøjde"

Ring til os