Vil du gerne være en del af et hold, der har store ambitioner, udfordrende opgaver og masser af udviklingsmuligheder?

Scroll

Hos Unit IT sætter vi en ære i at komme helt ind under huden på vores kunder. At være der for dem, når de har brug for os. Og vi ved, vi gør en forskel for dem. Vi sikrer nemlig, at deres it-infrastruktur virker optimalt, så de kan holde fokus på deres forretning. 

Vi er en enhed på 70 dedikerede medarbejdere, hvis ekspertise spreder sig ud over et bredt spektrum af komplekse teknologier og ydelser. Med andre ord; vi er store nok til at mestre alle de nødvendige discipliner, og små nok til at være fleksible at samarbejde med. 

 

Unit IT som arbejdsplads

Nærvær er en kerneværdi i vores samarbejde med kunderne. Men det gælder i høj grad også vores samarbejde med hinanden. Vi nørder igennem og udvikler os gennem sparring og idéudveksling både internt i faggrupper og på tværs. Det styrker vores faglighed og vores kollegiale sammenhold.

unitit_06.jpg

Mød vores medarbejdere

Fælles for os alle er, at vi er 100% dedikerede til vores arbejdsområde. Og så er vi glade for at arbejde sammen om at skabe værdi for vores kunder.

Model.Image.Name

Frank Andersen

SQL Specialist

Som SQL konsulent rådgiver jeg kunderne omkring deres løsninger. Både kunderne og opgaverne varierer meget. Vi er med helt fra design af løsninger til optimering, og det er netop dét, der gør arbejdet spændende og udfordrende.

Model.Image.Name

Daniel Jensen

Service Delivery Manager

En af de ting, jeg sætter stor pris på er fleksibiliteten. Den ene dag kan jeg sidde på kontoret i Sønderborg, hvor der er ro til at fordybe sig, og næste dag kan jeg være på hovedkontoret i Middelfart, hvor kolleger lige skal ping-ponge om en opgave.

Model.Image.Name

Kristian Leth

Senior Supporter

Jeg sætter stor pris på kontakten til vores kunder. Vi lytter, tager action og følger op, og det får vi rigtig meget positiv feedback på. Det er generelt kendetegnende for vores kultur, at vi altid gerne går den ekstra mil, der skal til. 

Forløs dit potentiale

Unit IT er altid på udkig efter talentfulde og dygtige medarbejdere, både allround supportere og hardcore specialister. Og vi gør meget ud af at udvikle vores egne talenter. På den måde sikrer vi, at vi til stadighed holder det højeste faglige niveau i branchen.

Se ledige stillinger

Ansættelsesprocessen

Ved opslåede stillinger vælger vi typisk en håndfuld ud til en førstesamtale. Alle vores ansættelsesforløb inkluderer en personlighedstest, og afhængigt af hvilket job du søger, vil du også blive testet i dine kompetencer. Det kan bl.a. ske ved, at vi tager en af vores fagspecialister med til 2. samtale, hvor vedkommende stiller faglige spørgsmål, der afdækker om de rette kompetencer er til stede.

Vi bestræber os på hurtige og effektive ansættelsesforløb. Spotter vi en god kandidat, venter vi ikke til en eventuel deadline med at ansætte. Derfor anbefaler vi, at du sender din ansøgning hurtigst muligt, efter du har set vores opslag.

Bemærk: I henhold til persondatalovgivningen gemmer vi din ansøgning og dit CV i 12 måneder, hvorefter materialet automatisk slettes. Ved at sende os dine oplysninger accepterer du samtidig dette vilkår.

unitit_04.jpg
Ring til os