Daniel Jensen
Service Delivery Manager

Jeg elsker fleksibiliteten

En af de ting, jeg sætter stor pris på ved mit arbejde, er fleksibiliteten i at kunne arbejde overalt, så længe jeg har min laptop og en internetforbindelse. Den ene dag kan jeg sidde på kontoret i Sønderborg, hvor der er ro til at fordybe sig, og den næste dag kan jeg være på hovedkontoret i Middelfart, hvor der er en fed energi med kolleger, der lige skal ping-ponge om en eller anden opgave eller et kundemøde sammen med salgsafdelingen. Dagen efter igen kan jeg være til møde ude ved en kunde, hvor de rigtige gode snakke og løsninger ofte opstår, efter mødeagendaen er løbet igennem.

Har ikke fortrudt et sekund

Egentlig var jeg slet ikke på udkig efter et nyt job, da jeg blev ansat tilbage i December 2011. Men en bekendt skrev på Facebook, at han havde fået nyt job ved et firma i Kolding, (tidligere Mindzet som nu er en del af Unit IT), og da vi begge bor i Sønderborg, så skulle han lige drilles med, at der var en times kørsel hver vej. Det drilleri faldt dog hurtigt til jorden, for virksomheden var ved at åbne et nyt kontor i Sønderborg. Og så gik det stærkt, jeg blev opfordret til at søge en stilling som Operation Consultant, jeg sendte mit CV og fik en snak med den daværende ejer. Da jeg hørte om måden de arbejdede på, og de opgaver jobbet indebar, var jeg helt solgt. Jeg har ikke fortrudt det ét sekund, at jeg dengang skrev en kommentar på Facebook.

Elsker at sætte mig ind i kundens forretning

Siden juli 2018 har jeg fungeret som Service Delivery Manager. Som SDM er jeg leveranceansvarlig for den kontrakt, der er indgået med kunden. Jeg fungerer også som sparringspartner overfor kunden og er bindeled mellem kunden, vores tekniske personale og salgsafdelingen på al kommunikation om aftalens indhold og projekter. 

Hvis du virkelig skal skabe værdi for en kunde, bliver du nødt til at kunne forstå kundens processer nærmest helt ned på produktionsgulvet. Jeg elsker at sætte mig ind i, hvordan kunderne bruger deres it. Det gør, at vi altid finder bedste løsning, som fungerer sammen med alle kundens andre it systemer. Og så er det fantastisk at sidde i bilen på vej hjem fra arbejde og tænke: ”Der lærte du da noget nyt igen...”

Udvikler kundernes IT modenhed

Når du har så mange super kolleger, som er specialister inden for hver deres område, så er det virkelig fedt, at vi kan hjælpe hinanden og løfte i flok. Sammen sikrer vi, at alle kundens leverandører arbejder sammen for at løse kundens problemer, og på den måde finder vi hurtig den bedste løsning og får en glad kunde. Det tætte samarbejde gør også, at kunderne stoler på os. Vi gør det, vi siger, og de kan forvente den samme service og kvalitet næste gang. 

Min personlige mission er at hjælpe kunderne med at udvikle deres egen IT modenhed. De rigtig fede systemer og processer, som vi tilbyder, er ikke længere kun forbeholdt enterprisekunderne. I dag kan alle få gavn af den måde at arbejde med IT på.   

 

 

Ring til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020