Finance Coordinator

Scroll

Vil du være en del af teamet, som sælger Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting, managed services, Security, Dataplatform-drift , BI-ydelser og outsourcing ydelser?

Unit IT A/S søger en all-round Finance coordinator, der kan være med til at sikre udførelsen af de daglige opgaver i afdelingen med dertil hørende ad-hoc opgaver m.v. Du vil få reference til CFO’en, og indgå i et stærkt team med opgaver og berøring på tværs af de forskellige units i koncernen.

Nøgleopgaver og ansvarsområder

  • Almindelig bogføring og afstemninger.
  • Kreditorhåndtering, herunder fakturahåndtering m.v.
  • Debitorhåndtering, herunder fakturering og rykkerprocedure m.v.
  • Bankafstemning, ind-/udbetalinger, beholdninger m.v.
  • Hjælp ved månedsafstemninger, periodiseringer og rapporteringer.
  • Hjælp med abonnementsajourføring.
  • Bidrage til udarbejdelse af grundlag til årsregnskab og andre rapporteringer.
  • Øvrige forefaldende administrative opgaver i afdelingen.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og flere års erfaring fra en finans/regnskabsafdeling. Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer endvidere, at du har god praktisk erfaring med at arbejde i MS Dynamics Nav 2015 samt Economic eller tilsvarende ERP systemer, og et godt kendskab til Excel og gerne kendskab til PowerBI. Engelsk på minimum samtale niveau.

Vi tilbyder

Et spændende job i en IT-koncern i rivende udvikling, som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø, og hvor faglighed og godt kollegaskab er omdrejningspunktet. Vi tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold samt løn efter kvalifikationer.

Om dig

Du har en struktureret og detalje orienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som per[1]son er du humoristisk og empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.

Ansøg

Er du interesseret, og kan identificere dig med vores profil, så vil vi se frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt CFO, Jan Ladefoged på mobil +45 40 14 72 56.

Rekrutteringsprocessen vil være løbende, så send venligst din ansøgning og CV snarest på nedenstående link.

Om Unit IT

Vi hedder Unit IT, fordi vi består af en række dedikerede units. Stærke hver for sig – og endnu stærkere, når vi er ’united’. Her opstår nemlig den synergi, der giver os styrken til at gøre en forskel – og smidigheden til at have føling med kundens forretning. Så kunden kan samle sine it-services hos én leverandør, der altid er “nærværende med vilje”

Sammenhold er en del af vores dna

Vores wingmankultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.

Mød nogle af dine kommende kolleger her.

Der kan kun uploades pdf filer
Der kan kun uploades pdf filer
Der kan kun uploades pdf filer

Sender ansøgning...

Ring til os