Unit IT er en sammensmeltning af tre højt fagligt kompetente it-leverandører med hver deres speciale. Du kender os fra tidligere som Outforce, MindZet og it-Craft. I 2018 har vi taget nyt fælles navn for at vise udadtil, at vi nu er én virksomhed med en bred palette af ydelser. Vi er for alvor blevet ’United’, om du vil.

Scroll

Din nærværende it-partner

Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi er i alt 70 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer. Fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister. Det giver os suveræn fleksibilitet til altid at kunne sammensætte det stærkeste team. Skræddersy services. Sikre hurtig respons. Og levere nærværende it-partnerskab, der skaber værdi for din forretning. Både nu – og i fremtiden. Derfor har vi også lagt ambitiøse planer for vækst gennem øget samarbejde med eksisterende og nye kunder såvel som gennem opkøb.

 

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken.

Vi er store nok til at gøre en forskel – og små nok til at have føling med din forretning.

Der er en generel tendens til, at mellemstore og store virksomheder ejes af kapitalfonde. Her adskiller Unit IT sig fra mængden. Vi er nemlig en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart, og som har en årlig omsætning på 8,5 mia. USD. Denne solide ballast er din sikkerhed for en stabil samarbejdspartner.

Læs mere om ustc.dk

Nærværende med vilje

Engang var vi hver for sig. Og hver for sig var vi blandt landets dygtigste inden for hvert vores felt. I dag har vi blandet blod. Og sammen har vi fået endnu større muskelkraft. Flere kompetencer. Et stærkere setup. I hele Danmark. 

Læs pressemeddelelse‎ om Unit IT her:

Vores lokationer

Strandvejen 7
5500 Middelfart

Grimhøjvej 4a
8220 Brabrand

Birkemose Allé 33
6000 Kolding

Alsion 2
6400 Sønderborg

Naverland 2, 5. Sal
2600 Glostrup

Agerhatten 25
5220 Odense SØ

Medarbejderne siger...

”Vi har et højt fagligt niveau, muligheder for udvikling, masser af kloge hoveder at sparre med, en aktiv personaleforening – og en fantastisk kantineordning”

Jacob Saugmann
SQL Unit

unitit_05.jpg
Ring til os