BI giver struktureret indsigt, som gør din organisation
stærk og tilpasningsdygtig i en dynamisk verden.

Scroll
Anders Strube Anders Strube Key Account Manager
Kontakt Anders
eller bliv ringet op når det passer dig

Lad os sammen skabe Business Value

Forretningsværdi
= Succes med Business Intelligence

Hvis vi sammen skaber reel Business Value - så tager vi os af Business Intelligence, teknikken, databehandlingen, opbygning af en dataplatform og alt det andet der skaber værdi for din forretning.

Forretningsforståelse og forankring er nøglen til succes indenfor Business intelligence. Som eksperter forstår og viser vi dig, hvordan du kan bruge jeres data til at skabe værdi. Og vi ved, at det er vigtigt, at BI-løsningen forankres hos jer. Det er menneskene bag tallene, der gør forskellen!

 

Nav til Business Central

At finde vej i junglen af beslutninger omkring en opgradering af NAV til Business Central eller sammenlægningen af data fra forskellige regnskabssystemer, er som at finde nålen i datastakken. Hos Unit IT er vi eksperter i at finde nålen, få sat fokus på jeres vigtigste problemer og få dem løst med intelligent databehandling så vi skaber reel forretningsværdi.

Vi kan konkret hjælpe med at skabe overblik over f.eks. jeres regnskabs-, ordre- og CRM-data på tværs af forskellige systemer. Vi kan f.eks. indarbejde historik, så man kan se ændringer på ordrer eller lignende som ellers forsvinder i systemerne, eller give et samlet historisk overblik over regnskabsdata på tværs af både regnskaber og regnskabssystemer.

Download gratis Power BI

Har din virksomhed også et ønske om, at du og resten af it-afdelingen fokuserer mere direkte på forretningen fremfor på teknikken?

Download gratis Power BI

OBH-Gruppen

På BI-området har samarbejdet hjulpet os til at frembringe forretningsrapporter som vi ikke selv kunne, og vi har fået sparring omkring, hvordan vi skulle håndtere det. Her vil jeg gerne fremhæve Unit IT’s måde med at "skære kagen til fra starten" og skabe et gavnligt overblik over, hvor vi skal hen. Rune er skarp til at forstå problematikken,” lyder det fra Kim Nansdal.

Ud fra OBH’s Navision og MS CRM har Unit IT bygget et BI-miljø, der giver mulighed for rapportering på flere områder. Selskabet har f.eks. fået en sagsrapportering, så de kan følge økonomien for deres igangværende sager fra forskellige dele af forretningen, og HR har fået et system, hvor de bl.a. kan følge op på medarbejderes sygdom, m.m. Og derudover er Unit IT ved at bygge en rapport, hvor OBH bedre kan følge ordre-pipeline.

Kim Nansdal
Økonomidirektør, OBH-Gruppen

Det er alle de perspektiver, vi gerne skal binde sammen, så man kan se forretningen både som et samlet hele og fra forskellige perspektiver,” udtaler Rune Bysted. Og det er netop dét at få et samlet overblik, der passer OBH rigtig godt.

Ring til os