BI med Microsoft Power BI.
Download Power BI og test BI værktøjet på jeres eget data

Download gratis Power BI
Scroll
Anders Strube Anders Strube Key Account Manager
Kontakt Anders
eller bliv ringet op når det passer dig
0

kunder

0

brugere

0

medarbejdere

Del jeres data-indsigter på tværs af organisationen

For at skabe en data-drevet organisation skal data deles i organisationen. Data er forretningskritisk og er fundamentet for at I kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag og ikke et grundlag basseret på mavefornemmelser. Virksomheder i dag er dybt afhængige af forretningskritiske systemer som f.eks. AX og NAV. De systemer er bygget på oven på et fundament af servere, eksempelvis Microsoft SQL. Én ting er at fundamentet for de forretningskritiske systemer fungerer optimalt, en anden ting er at få visualiseret data trukket fra jeres kildesystemer. 

Vores Microsoft Power BI konsulenter sidder klar til at hjælpe dig mod jeres mål. Vi hjælper jer til at blive en data-drevet organisation.

 

Referencer

gf-forsikring.jpg
universal-robots.jpg
odense-kommune.jpg
sdk_rgb.jpg
krifa.jpg
rema-1000.jpg
system-frugt.jpg
DK Company.jpg
Københavns Kommune
wuerth
Sydbank
Kolding_Kommune.png
abena logo.png

Vi bygger jeres Microsoft Power BI løsning 

Vi bygger selv løsninger som benytter Microsoft Power BI og har derfor flere års erfaring med at bygge rapporter, som understøtter forretningen så der kan træffes de rigtige beslutninger baseret på reelle og valide data. På den måde vil I som kunde hurtigt kunne agere baseret på disse rapporter.

Vores tilgang er at vi altid gerne vil dygtiggøre vores kunder. Dette gælder selvfølgelig også med Microsoft Power BI.

Vi har en stribe BI Konsulenter, som har været med siden Power BI kom på markedet og som har stor erfaring med at lave datamodeller og skrive komplekst DAX kode, samt erfaring fra mange forskellige løsninger, rapporter, dashboards, ledelsesrapporter i alle størrelser af virksomheder.

For dig som kunde vil der være rig mulighed for at være med i rapportudviklingen i Power BI eller lade os gøre det og så få oplæring efterfølgende. Har I ikke ressourcerne i virksomheden kan vi også sagtens varetage opbygning samt vedligeholdelse af rapporterne.

Indhent data fra alle jeres kilder i løbet af få minutter

Få adgang til data fra hundreder af understøttede lokale og skybaserede kilder, såsom Dynamics 365, Salesforce, Azure SQL DB, Excel og SharePoint. Sørg for, at det altid er ajour med automatiserede, inkrementelle opdateringer. Power BI Desktop giver dig mulighed for at udvikle dyb, handlingsrig indsigt til en bred vifte af scenarier.

 

Modellér jeres data

Spar tid og gør strukturering af data lettere med datamodelleringsværktøjer.
Ved hjælp af Power Query vil du spare mange timer i dit daglige arbejde. Især hvis du i dag til dagligt arbejder med Excel. Indtast, transformer, integrer og berig data med Microsoft Power BI.

Visualiser jeres data

Udforsk dine data, del dem med din organisation og opnå indsigter igennem data, som du ellers ikke vil finde. Du kan finde mønstre i dit data, og igennem disse mønstre predicte fremtidige resultater. Du kan med andre ord bevægre dig fra historiske data, til allokeringer på fremtiden. De nye AI-kapaciteter, (som kalkuleres i Azure er tilgængelige i Power BI) kræver ingen kode, hvilket gør det muligt for alle brugere af Power BI at opdage skjulte, handlingsbare indsigter og skabe flere strategiske forretningsresultater.

Sådan kommer du i gang

Microsoft Power BI kan downloades her og så kræves der bare at du logger ind med din konto, Microsoft Power Bi kræver en licens men du kan fint komme i gang uden. Herefter kan det være en god idé - hvis I ikke allerede har det - at få lavet en BI strategi, så der er defineret et mål og der er analyseret hvor der skabes mest værdi, og hvad der skal startes med.

Vi har BI Arkitekter som vil kunne bistå i denne proces hvis der er behov for sparring.

Herefter er det vigtigste uanset om du skal bygge en ledelsesrapport, et dashboard eller finansrapport at du har et godt og ikke mindst en valid dataplatform som du kan skabe en datamodel ud fra.

Vi har specialister som kan hjælpe både med datagrundlaget, datamodellen og rapportopbygningen. Når datamodellen er på plads, så er der egentlig kun tilbage at skabe rapporten og få den valideret ude i forretningen, når du publicerer den, vil den være tilgængelig på alle platforme (mobil, web, desktop) med det samme.

Sådan kan vi hjælpe din forretning mod at blive datadreven

Vi har specialister i alle BI genrens discipliner, om det er i SQL, SQL Server Integration services, Microsoft Power BI, Data Lakes i Azure eller at få skabt en BI strategi så har vi specialister som elsker at dele deres viden og som brænder for at skabe værdi ud fra data.

Vi kan også hjælpe med at få opbygget medarbejdernes kompetencer om det er på kurser eller sidemandsoplæring er hvad der passer jer bedst, vi underviser jævnligt på Microsoft kurser og har erhvervserfaring med også, da vi også selv bygger løsninger for alle størrelser af virksomheder, så vi har både den teoretiske og praktiske erfaring vi rigtig gerne vil dele med jer.

Vi rådgiver også gerne omkring eksisterende løsninger som I måtte have fået bygget hvis i er i tvivl om i er kommet rigtig fra land med løsningen, har performance udfordringer eller noget helt 3.

Download Power BI

Har din virksomhed også et ønske om, at du og resten af it-afdelingen fokuserer mere direkte på forretningen fremfor på teknikken?

 

Download gratis Power BI

Skab en datadreven kultur med "Power BI for alle"

Find klarhed i data, når du har mest brug for det

Giv teammedlemmer mulighed for at opdage indsigter, der er skjult i dine data med Microsoft Power BI.

 

Jonas Winther Kristiansen
Chefcontroller, Pilgrim

”På baggrund af vores allerede eksisterende samarbejde omkring SQL optimering og vedligehold har vi valgt Unit IT til at hjælpe Pilgrim med nogle BI udfordringer, vi havde med vores AX ERP system".

Læs hele casen
IMG_7810.JPG

Partnere

citrix_grey.png (1)
microsoft_grey.png (1)
csis_grey.png (1)
topdesk_grey.png (1)
lenovo_grey.png (1)

Hvorfor Power BI

Kom i gang allerede i dag

 

Download gratis Power BI
  • Power BI er en nem og hurtig måde at komme i gang med at visualisere data på.
  • Traf beslutninger ud fra data og ikke mavefornemmelse.
  • Data understøtter beslutninger på strategisk-, taktisk- og operationelniveau.

Certificeringer

Microsoft Solutions Partner

Unit IT har opnået status som Microsoft Solutions Partner i Azure. For at opnå titlen er der krav til et højt kompetenceniveau, høj kundetilfredshed og gennemarbejdet dokumentation for veludført arbejde.

Danish Cloud Community

Vi er certificeret medlem af Danish Cloud Community i perioden 16.03.18 – 15.03.19, som dokumenterer at Unit IT efterlever krav om høj kvalitet og sikkerhed inden for kommerciel drift af forretningskritiske it-ydelser samt skaber øget gennemsigtighed for købere af disse ydelser.

Magien opstår, når vi arbejder helt tæt sammen.

LinkedIn

Linkedin.com
seneste linkedin opslag
linkedin
31. oktober 2022

Vi er mega nørdede specialister og vi er faktisk stolte af at være anerkendt som nogle af landets skarpeste inden for vores felt. På den måde sikrer vi vores kunder en tårnhøj faglighed i alle vores løsninger. Derfor vil vi gerne fejre vores wingman Brian Kragh Holmgreen, der har modtaget Azure Expert Level certificeringen Azure Solution Architect. Certificeringen anerkender hans hårde arbejde og kompetencer inden for Microsoft Azure hybrid cloud løsninger og dybe erfaring på tværs af IT systemer. Vores kompetente hold af Cloud specialister er altid inden for rækkevidde - også oppe i skyen! Stort tillykke til Brian med certificeringen!

Seneste artikel

Alle artikler
Sommerferietips
Mehmet Bahadir Dagli Mehmet Bahadir Dagli
06. juli 2022
Sommerferietips

Selvom vi holder sommerferie, så gør hackerne ikke. Vi har lavet en liste med sommertips, så I kan gå en sikker sommer i møde. 

Artikler relateret til SQL Unit

Webscrape -> SQL
 
Webscrape -> SQL

Der er mange forskellige metoder til at importere data i SQL Serveren, fra Excel, CSV, XML, txt osv.

SQL BI
PuTTY
 
PuTTY

Jeg ved ikke hvorfor jeg ofte kommer til at kæmpe med SSIS, men denne gang var jeg virkelig tæt på at smide håndklædet i ringen.

Parallelisering hvorfor ikke bare bruge alle CPU’er hver gang
 
Parallelisering hvorfor ikke bare bruge alle CPU’er hver gang

Parallelisering er når SQL Serveren benytter mere end én CPU til at udføre sin forespørgsel. Det lyder jo teoretisk...

SQL BI
SSIS: LocaleId 8192 is not installed
 
SSIS: LocaleId 8192 is not installed

Problemet virkede underligt og løsningerne mange, som alle sammen alligevel ikke virkede.. før jeg kiggede på det åbenlyse.

 
Extended Events

I min verden er Extended Events et must at kende til hvis du er DBA eller blot SQL nørd. Der er et væld af informationer vi kan få

 
UNIQUEIDENTIFIER som clusterkey

Jeg havde fornøjelsen af at besøge en kunde, som virkelig har prioriteret at få tuned SQL Serveren og har allokeret ressourcer

Ring til os