altid i sikre hænder

Med vores øjne på din IT-sikkerhed, er din virksomhed altid i sikre hænder. Cybersecurity er blevet en forretningskritisk faktor for alle virksomheder. Hver dag skræddersyr vores specialister derfor de bedste sikkerhedsløsninger til lige netop de trusselsbilleder, som vores kunder står over.

Scroll

Sikkerhed
på dine data

Informations- og cybersikkerhed er vigtig for at sikre dine data altid er tilgængelige og sikret bedst muligt mod kompromittering.

Når du er kunde hos os har du altid adgang til professionel rådgivning om sikkerhed. Kunsten er at fastsætte det korrekte sikkerhedsniveau og gøre det målbart, både i indsats og omkostninger, det kan vi hjælpe med.

 

 

Styrk dit cyberforsvar

 

I dag oplever flere og flere virksomheder at være i risiko for cyberangreb. Hackerne bliver mere kreative, og de kan finde mange indgange til at infiltrere din virksomhed med ondsindet software.

Vi hjælper dig med at finde sårbarhederne i dit forsvar. Med de rigtige løsninger kan vi beskytte din virksomhed mod de trusler, som kan få fatale konsekvenser for hele forretningens aktivitet.

Sikkerhedsprogram
tilpasset din forretning

Unit IT har eget sikkerhedsprogram, der løbende tilpasses organisationen, teknologien og omgivelserne.

Vi foretager hele tiden risikovurderinger af sårbarheder og trusler, som kan have en påvirkning af vores og kundernes forretning, og på baggrund af resultaterne implementerer vi passende tekniske og organisatoriske kontroller.

Læs mere om risikovurderinger

lasse haahr vang computer

Dine medarbejdere er
"First Line of Defence"

Som leverandør med egne datacentre har vi stor fokus på både fysisk og logisk sikkerhed.

Centralt for sikkerheden er, at se vores medarbejdere som "First Line of Defence" imod cyber trusler. Derfor træner og uddanner vi vores personale hele tiden gennem løbende user awareness træning.

Læs mere om user awareness træning

Unit IT er en kompetencebank med 150 af landets skarpeste specialister inden for Cloud, IT-sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence. Fælles for os alle er, at vi brænder for det nærværende it-samarbejde – med hinanden og med dig. Unit IT er derfor din enkle adgang til seks danske og specialiserede it-units. Vores nære samarbejde på tværs af alle units sikrer dig en komplet it-infrastruktur.

Hybrid Cloud

Skræddersyet hosting i topsikre datacentre

Dine forretningsmål sætter retningen. Også når det handler om valg af cloudhosting. Fortæl os, hvor du vil hen, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.

Dataplatform

Landets bedste dataplatform specialister

Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer. Og som nogle af landets førende inden for feltet har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser.

Business Intelligence

I førertrøjen med Business Intelligence

Tag kontrol over dine data – og træf hurtigere, mere velfunderede beslutninger. Vores BI-eksperter hjælper dig med at skabe indsigt og værdi.

IT-sikkerhed

Bedre beskyttelse af din forretning

Vi holder øje med din sikkerhed. Vores omfattende og specialiserede overvågning sikrer din virksomhed mod malware og lækager.

Support

Support med suveræn dedikation

Vi er lige i nærheden – døgnet rundt. Vores stærke support-team sidder klar til at hjælpe dig. Nonstop. 365 dage om året.

Governance

Governance samler og sikrer strategien

Dine it-investeringer skal understøtte dine forretningsmål. Det sikrer vi, når vi skaber strukturen med afsæt i vores ekspertise, nærvær og forretningsforståelse.

Kontakt os