find værdien i dine data

Data er forretningskritisk. Det er dit fundament for at træffe de bedste beslutninger. Dit oplyste grundlag, der erstatter mavefornemmelserne. Vi tror derfor på, at databaserede løsninger, der tager udgangspunkt i dine reelle behov, er nøglen til at flytte din virksomhed ind i fremtidens markedet.

Scroll

Den datadrevne
forretning

Data skaber indsigter. Indsigter skaber forretningsværdi. Og med den rette systematiske datahåndtering kan vi hjælpe dig med at skabe fundament for en ny og anderledes måde at drive forretning på.

Med data i skyen, fødderne på jorden og hjælpen lige i nærheden får du et 100 % retvisende billede af, hvordan din virksomhed kører. Datadrevet rimer på procesoptimering. På markedsforståelser. Og på effektiviseringer i hverdagen. Som datadrevet forretning kan du derfor skabe helt nye og værdifulde forretningsmuligheder.

 

Vi er specialister i datadrevet forretningsudvikling

 

 

Vi får lys i øjnene, når virksomheder betragter data som et strategisk aktiv. Det betyder nemlig, at vi sammen kan give nye idéer liv og opfylde specifikke ønsker til forretningsudviklingen.

Vi er specialister i hjælpe dig med den mest værdiskabende datahåndtering. Og vi har den nødvendige erfaring, ekspertise og forretningsforståelse til at løse lige netop din udfordring – uanset om du har brug optimeringer i produktionsapparatet, reducering af omkostninger eller øget marketingperformance.

Find guld i gemmerne

Business Intelligence giver dig alle muligheder for at udnytte både historiske og real life data til at realisere dit forretningspotentiale. Men det kræver en målrettet og strategisk tilgang at finde og udnytte dit dataguld til at skabe optimal værdi.

Vi kan hjælpe dig i mål med alt – lige fra strategi til roadmap for projekterne.

Læs mere om Business Intelligence

charlotte baek poulsen sql setup

Dine data er grundlaget
for at optimere din forretning

Vil du udnytte dine data optimalt? Så er en velfungerende dataplatform helt essentiel.

Datastruktur, tilgængelighed, skalerbarhed og kompatibilitet. Det er forudsætninger for, at du kan opfylde virksomhedens ønsker til indsigter og afrapportering. Din virksomheds dataplatform understøtter på den måde din datahåndtering fra start til slut, så du kan fremvise relevant data både internt og eksternt.

Læs mere om dataplatform

Er din markedsføring drevet af mavefornemmelser?

Vi har sagt farvel til håbefulde markedsføringsbudgetter. Og velkommen til strategiske og målrettede marketingindsatser. Med Business Intelligence kan vi nemlig erstatte mavefornemmelserne med målbare data fra alle aspekter af din markedsføring.

Når vi forbinder dine touchpoints med kunderne i en samlet servicearkitektur på toppen af Power BI, kan vi trække alle de indsigter ud, som du ønsker at måle på. Det giver dig større mulighed for at forudsige dine kunders adfærd. Og dermed kan du bedre målrette din markedsføring.

Læs mere om performance marketing

unit it medarbejdere kontor

Lad os hjælpe dig med din datastrategi

Hos Unit IT er vi vilde med data! Data har uendelige anvendelsesmuligheder og potentialer til at styrke din position i markedet.

Sammen med os får du en nærværende partner. Og du får 150 dedikerede itspecialister i ryggen. Vi forstår alle sammen værdien i at finde den data, der er rygraden i lige netop din digitaliseringsrejse. Men vigtigst af alt forstår vi dig og dine behov, fordi vi kommer 360 grader rundt om din forretning. Du kan altid se os i øjnene – vi er nemlig nærværende med vilje.

Det er vores garanti for, at du får det optimale ud af dine investeringer i dag og i fremtiden.

Læs mere om vores specialistområder
Hybrid Cloud

Skræddersyet hosting i topsikre datacentre

Dine forretningsmål sætter retningen. Også når det handler om valg af cloudhosting. Fortæl os, hvor du vil hen, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.

Dataplatform

Landets bedste dataplatform specialister

Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer. Og som nogle af landets førende inden for feltet har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser.

Business Intelligence

I førertrøjen med Business Intelligence

Tag kontrol over dine data – og træf hurtigere, mere velfunderede beslutninger. Vores BI-eksperter hjælper dig med at skabe indsigt og værdi.

IT-sikkerhed

Bedre beskyttelse af din forretning

Vi holder øje med din sikkerhed. Vores omfattende og specialiserede overvågning sikrer din virksomhed mod malware og lækager.

Support

Support med suveræn dedikation

Vi er lige i nærheden – døgnet rundt. Vores stærke support-team sidder klar til at hjælpe dig. Nonstop. 365 dage om året.

Governance

Governance samler og sikrer strategien

Dine it-investeringer skal understøtte dine forretningsmål. Det sikrer vi, når vi skaber strukturen med afsæt i vores ekspertise, nærvær og forretningsforståelse.

Rasmus Schjerbeck Nielsen
Business Analyst, WOCA Denmark A/S

"Vores samarbejde med Unit IT betyder, at IT ikke længere er en stressfaktor for os. IT er vores livsnerve, og med Unit IT er vi sikre på, at alt fungerer, og det har fjernet meget frustration fra arbejdspladsen. Derudover har Unit IT også hjulpet os med vigtige tiltag i vores IT-sikkerhed"

Læs hele casen
Woca

Microsoft Solutions Partner

Unit IT har opnået status som Microsoft Solutions Partner i Azure. For at opnå titlen er der krav til et højt kompetenceniveau, høj kundetilfredshed og gennemarbejdet dokumentation for veludført arbejde.

Danish Cloud Community

Vi er certificeret medlem af Danish Cloud Community, som dokumenterer, at Unit IT efterlever krav om høj kvalitet og sikkerhed inden for kommerciel drift af forretningskritiske it-ydelser samt skaber øget gennemsigtighed for købere af disse ydelser.

Kontakt os