Vi er store nok til at gøre en forskel – og små nok til at have føling med din forretning. Og vi tror på, at det er en forudsætning for at kunne levere nærværende it-services.

Scroll

Magien opstår,
når vi arbejder helt tæt sammen

Om du er del af en stor organisation med egen it-afdeling, eller om du repræsenterer en lille virksomhed med kun få eller ingen it-ressourcer, så dækker vi dit it-behov.

Mød nogle af vores kunder ... og os ... se filmen

 

Hos Unit IT er vi eksperter i outsourcing og cloud, der giver dig færre bekymringer og mere tid til kerneopgaverne. 

Vi har årtiers erfaring med fleksible hostingaftaler, der nemt kan tilpasses skiftende behov og strategier. På den måde understøtter vi konstant vores kunders forretning, præcist hvor den er.

Vi er altid inden for rækkevidde – så I kan føle jer i sikre hænder. Uanset om jeres hostingløsning er i vores centre på Fyn, i skyen eller både og. Vi har styrken til at gøre en forskel – og størrelsen til at have hjertet med. Og vi er også klar til at holde et vågent øje med jeres it-løsning.

Læs mere om hybrid cloud
Jens Icedor Iversen
IT-Administrator, Økonomi og IT, Sydtrafik

Da Unit IT for anden gang i træk vandt udbud om hosting af Sydtrafiks servere og sikkerhedsløsninger, handlede det både om pris, services og tillid til professionalisme.

Læs hele casen
5K0A2419Rico Feldfoss.jpg

unit it datacenter middelfart

Fleksible hosting løsninger

Står du overfor at etablere et nyt serverrum, eller skal det gamle opdateres?

Det kan være dyrt at etablere et professionelt serverrum, der skal indeholde køling, fysisk sikkerhed, strøm og netværksforbindelser. Unit IT har et topprofessionelt hostingmiljø, der gør, at dine servere er i trygge hænder. Vi tilbyder hosting fra to forskellige lokationer i Danmark samt i skyen.

Har du allerede dit eget serverrum, men mangler ekstra sikkerhed, så kan du samarbejde med os om opbygning af et sekundært datacenter - et såkaldt Disaster Recovery Site. Så er du sikret mod datatab og dyrebar nedetid. De skærpede krav til it-sikkerhed, brand- og tyverisikring gør det ekstra attraktivt at placere din it-løsning i vores High-end Hostingcentre, der har alle de nødvendige sikkerhedsfaciliteter.

Med hosting hos os får du fuld fleksibilitet, skalérbarhed og mulighed for at komme hurtigt i gang.

it-afdeling

Det kan være svært at dække alle nødvendige it-områder ind med én eller kun få it-medarbejdere i en virksomhed. Så har du ingen eller kun ganske få it-ressourcer, kan vi være din eksterne it-afdeling, der klarer alt det lavpraktiske. Vi sikrer blandet andet, at dine brugeres computere altid virker korrekt, og at der altid er hjælp at hente til at komme på netværket, få adgang til filer og at printeren fungerer.

Omfanget af aftalen kan variere fra selvbetjening på vores supportsite, til at du og dine kolleger har adgang til at ringe til os på telefon, eller at vi kan stille en person til rådighed ude i din virksomhed.

Kontakt os for en snak om lige præcis dit behov.

Kontakt os idag
Udvalgt 006 Beskåret

Styrk dit cyberforsvar

 

I dag oplever flere og flere virksomheder at være i risiko for cyberangreb. Hackerne bliver mere kreative, og de kan finde mange indgange til at infiltrere din virksomhed med ondsindet software.

Vi hjælper dig med at finde sårbarhederne i dit forsvar. Med de rigtige løsninger kan vi beskytte din virksomhed mod de trusler, som kan få fatale konsekvenser for hele forretningens aktivitet.

Læs mere om IT-sikkerhed

Tilfredse kunder er det vigtigste

En målrettet indsats har løftet kundetilfredsheden markant.

Hos Unit IT arbejder vi dagligt på at forbedre kundetilfredsheden i vores arbejde med Service Excellence og Net Promoter Score (NPS). Derfor spørger vi kunderne, hvordan deres oplevelse konkret har været og om de vil anbefale os til andre. 

Læs mere

NPS skalaen spænder fra minus 100, hvis alle kunder er Detractors, til plus 100 hvis alle kunder er Promoters.

I 2016 satte ledelsen i Unit IT en meget ambitiøs målsætning på at ramme en NPS på 70. Og her i 2023 ligger den på 81. Vi er meget taknemmelige for den gode beskrivende feedback, og de input vi får sammen med scoren, som vi konkret handler på. Vi lever af glade kunder og vi arbejder hele tiden på at forbedre os så din mening er vigtig for os.

nps-score 80
nps-score

Vores kunder

gf-forsikring.jpg
universal-robots.jpg
odense-kommune.jpg
sdk_rgb.jpg
krifa.jpg
rema-1000.jpg
DK Company.jpg
wuerth
Kolding_Kommune.png

Citrix

Unit IT har specialiseret sig i Citrix-baseret desktop og anvendelse af virtualiseringsløsninger. Vi arbejder sammen med dig for at designe og bygge de Citrix-baserede løsninger, der passer til dine unikke behov, og som kan skaleres i takt med din virksomhed vækst.

Microsoft

Vores løsninger er baseret på teknologierne fra Microsoft, hvor vi er certificeret partner. Derfor har vi et team af højt specialiserede konsulenter inden for bl.a. Exchange, RDS, AD, Windows server samt Office 365, der sidder klar til at rådgive dig og implementere de valgte løsninger.

Backup på sikker afstand

IT-revisionen stiller strengere og strengere krav. Fornuftigt nok. Et af de seneste krav er, at backuppen skal ligge et bestemt antal kilometer fra resten af it-installationen. Hos Unit IT har vi placeret vores backup i Århus i en afstand af 95 km fra vores hovedsæde i Middelfart. Så er du og dine data bedre sikret.

Kontakt os