solid it-drift

Om du er del af en stor organisation med egen it-afdeling, eller om du repræsenterer en lille virksomhed med kun få eller ingen it-ressourcer, så dækker vi dit it behov.

Scroll
Henrik Nürnberg Henrik Nürnberg Sales Director
Kontakt Henrik
eller bliv ringet op når det passer dig

Vi tager os
af din it

Baseret på vores mangeårige erfaring med håndtering af infrastruktur, sørger vi for at tage os godt af netop din it. Uafhængig af om din løsning er funderet i vores certificerede datacentre placeret i Danmark eller består af ydelser fra Microsoft Azure, så kan du være sikker på, at vi tager os solidt af din it. Så du kan tage dig af din forretning.

unit it medarbejdere kontor

Applikationsdrift

Det er essentielt at dine forretningskritiske applikationer performer optimalt. For at sikre grundlaget for det, sikrer vi, at alle bagvedliggende applikationer og services fungerer. Derfor tager vi det fulde ansvar for, at eksempelvis jeres Active Directory, Certifikater, Filservices, Printservices og meget mere, overvåges og vedligeholdes af os 24/7 med en garanteret responstid på maksimalt 15 minutter.

Kontakt os for at høre mere.

Kontakt os

it-hjælpen er nær

Hos Unit IT arbejder vi toholdsskift, så vi sidder klar ved telefonen og tastaturet alle hverdage fra kl 06:00 til 21:00, fredage til 20:30, så du kan få enkel og effektiv it-support i en fart. Derudover kan du selvfølgelig tilkalde os for support døgnet rundt og året rundt via vores vagtordning. Vi lader dig aldrig i stikken.

Brug for driftsupport? Klik her
Michael

Patch & Overvågning

Gennem fast definerede processer, sikrer vi, at jeres it altid er opdateret. Dette sker på afstemte tidspunkter, hvor vores driftsfolk sikrer, at eventuelle fejl eller sikkerhedsproblemer i operativsystemet bliver rettet. En stringent Patch Management proces vil betyde, at jeres it forbliver sikker, fremmer produktiviten og hjælper med at overholde compliance-krav.

Overvågning er endnu en vigtig brik i det puslespil, der udgør en velfungerende it-infrastruktur. Vi overvåger og evaluerer løbende dine systemers driftsstatus, vha. foruddefinerede målepunkter, og kan på denne måde identificere eventuelle uregelmæssigheder i et tidligt stadie, før de udvikler sig til egentlige serviceafbrydelser. Vi sørger for at udbedre problemerne proaktivt og skulle I mod forventning, rammes af en driftsforstyrrelse - vil vi altid være klar til at hjælpe jer med at denne bliver så kort som muligt.

Vi giver dig det overblik, du skal bruge for at nå dine forretningsmål

Med vores procedurer, logs og analyser er du til enhver tid i kontrol med drift af dine it-systemer. Vores høje niveau af dokumentation og rapportering sikrer samtidig, at du kan leve op til compliance-krav fra kunder, myndigheder og egne politikker. De data, vi indsamler fra udvalgte systemer, bruger vi til at udarbejde konkrete forbedringsinitiativer i din forretning. Det vil blandt andet give dig overblik til at optimere jeres brug af licenser og til at forbedre jeres risikostyring via backup.

Kontakt os

 

Jacob Burén
IT-chef, P. Christensen

”Vi kan ingenting uden vores IT-systemer.”
Så klart udtrykker Jacob Burén fra P. Christensen vigtigheden af den service, som Unit IT yder for en af landets største bilforhandlere.

 

Læs hele casen
P Christensen.png (1)
Kontakt os