sikker_netværksløsning

Vi skaber balance imellem teknik, processer og mennesker, så vi kan bygge den bedste netværksløsning for din forretning.

Scroll
Henrik Nürnberg Henrik Nürnberg Sales Director
Kontakt Henrik
eller bliv ringet op når det passer dig

Få en komplet løsning

 

Unit IT har eget netværksteam med erfaring inden for både opsætning, design og drift af komplette løsninger, med Firewalls, Switching, WiFi, VPN, SDWAN, RemoteAccess VPN, MPLS m.m.

Vi arbejder primært med produkter fra Fortinet, Aruba og Cisco, men har en bred erfaring med andre produkter, der gør os i stand til at forstå og eventuelt kunne hjælpe med et løft eller migrering af din samlede løsning.

bjørn gregers schrøder datacenter

Sikkert netværk

Søger du sikkerhed på dit netværk? Så har vi desuden erfaring med implementering af 802.1x løsninger på både WiFi og kablet netværk. Dette kræver typisk en bred forståelse af infrastrukturen, og involverer teknologier, som ligger uden for selve netværket f.eks. PKI infrastruktur.

Dette kan vi dog også hjælpe med i Unit IT, ligesom vi gerne arbejder sammen med kundens andre tredjepartsleverandører om at finde den rette løsning - uanset om det handler om sikkerhed eller integrationer mellem løsninger i netværket.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Kontakt os

Connectivity

Vi arbejder med de danske ISP providers om løsninger, både i DK og til eventuelle udenlandske lokationer, og kan indgå i en dialog om design af den bedste løsning for connectivity mellem sites.

Kontakt os i dag for at høre mere.

Kontakt os
Nurnberg
Marianne Lorenzen
Head of the IT Department, H.J. Hansen

"Fra dag ét i vores samarbejde har vi følt, at vi er i øjenhøjde"

Læs hele casen
HJ-H074.jpg
Kontakt os