Service Desk er kontaktpunktet mellem dig og vores medarbejdere, hvis du ikke på forhånd ved, hvem du skal have fat i. Formålet er at sikre, at du altid mødes med passende og rettidig hjælp, når du henvender dig til os.

Scroll
Rikke Bendixen Rikke Bendixen Service Desk Manager, Teamlead
Kontakt Rikke
eller bliv ringet op når det passer dig

Kontakt os

Service Desk 

VI VISITERER OG KOORDINERER HENVENDELSER

 

+45 88 83 33 77

servicedesk@unit-it.dk

Din vej til den rette specialist

Vi er den koordinerende kontaktflade i Unit IT, der på nærværende vis håndterer din forespørgsel, så du får hjælp af den helt rigtige specialist. Vi tager imod forespørgsler på nye opgaver og projekter, henvendelser som vedrører kørende løsninger og services, samt ændringsanmodninger og eskalationer.

Koordinering af on-site assistance klarer vi naturligvis også. Skal du have fat i en sælger eller din kommercielle ansvarlige kontaktperson, kan vi ligeledes være behjælpelige med dette.

Du vil, ved alle henvendelser til os via e-mail, få en mail retur med et ticket-id, som er din bekræftelse på, at din opgave er modtaget og ligeledes den, som du selv kan henvise til.

Ved hastesager bedes du altid kontakte os telefonisk.

Brug for hjælp? Ring til os på

Tina Servicedesk

Unit IT er en kompetencebank med 150 af landets skarpeste specialister inden for Cloud, IT-sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence. Fælles for os alle er, at vi brænder for det nærværende it-samarbejde – med hinanden og med dig. Unit IT er derfor din enkle adgang til seks danske og specialiserede it-units. Vores nære samarbejde på tværs af alle units sikrer dig en komplet it-infrastruktur.

Hybrid Cloud

Skræddersyet hosting i topsikre datacentre

Dine forretningsmål sætter retningen. Også når det handler om valg af cloudhosting. Fortæl os, hvor du vil hen, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.

Dataplatform

Landets bedste dataplatform specialister

Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer. Og som nogle af landets førende inden for feltet har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser.

Business Intelligence

I førertrøjen med Business Intelligence

Tag kontrol over dine data – og træf hurtigere, mere velfunderede beslutninger. Vores BI-eksperter hjælper dig med at skabe indsigt og værdi.

IT-sikkerhed

Bedre beskyttelse af din forretning

Vi holder øje med din sikkerhed. Vores omfattende og specialiserede overvågning sikrer din virksomhed mod malware og lækager.

Support

Support med suveræn dedikation

Vi er lige i nærheden – døgnet rundt. Vores stærke support-team sidder klar til at hjælpe dig. Nonstop. 365 dage om året.

Governance

Governance samler og sikrer strategien

Dine it-investeringer skal understøtte dine forretningsmål. Det sikrer vi, når vi skaber strukturen med afsæt i vores ekspertise, nærvær og forretningsforståelse.

Lars Filstrup
IT Manager, Universal Robots

"For os er det vigtigt at have én samlet løsning på hosting og support, så Unit IT er med deres stærke og brede profil derfor et oplagt valg. Samtidig har vi fået en aftale, der stiller os optimalt i forhold til fleksibiliteten i den daglige drift. Vi kan nemlig skrue op eller ned i forhold til vores behov – noget der er helt afgørende i robot-branchen."

Læs hele casen
universal_robots_case.jpg
Kontakt os