Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer. Vores konsulenter er nogle af landets førende inden for feltet og har lang erfaring med mange forskellige databaser og infrastrukturen omkring dem.

Scroll

Fundamentet
for dine applikationer

Virksomheder er i dag alle dataafhængige – og dine vigtigste data opbevares næsten altid i en database. Dataplatformen, som vi kalder fundamentet, er bestående af database og infrastruktur og er dermed hjertet i dine applikationer. For at din dataplatform skal fungere optimalt, er det essentielt, at fundamentet er i orden og bliver proaktivt vedligeholdt. Det har vi en række services til at sikre.

 

Databaserne
Ydelserne
Services
Databaserne

Vi som elsker databaser

Som nogle af landets førende inden for feltet, har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser. Det er din garanti for at få dataydelser af højeste kvalitet – uanset om det er Microsoft SQL, Oracle, MySQL eller andre af de gængse database platforme.

Læs mere

Vi som elsker databaser

Som nogle af landets førende inden for feltet, har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser. Det er din garanti for at få dataydelser af højeste kvalitet – uanset om det er Microsoft SQL, Oracle, MySQL eller andre af de gængse database platforme.

Microsoft SQL
Azure
Andre teknologier

Kundernes historier

”Vestforsyning er godt tilfredse med samarbejdet med Unit IT”
udtaler it-chef Peder Østergaard Pedersen, Vestforsyning.

 

Multiforsyningsselskabet Vestforsyning i Holstebro har fået hjælp af Unit IT til at opdatere deres Azure Databaser med henblik på at kunne begrænse deres udgifter mest muligt.

Dertil er deres tabeller blevet tilrettet, således at Vestforsynings behov for CPU og storage formindskes, så deres databaseressourcer i Azure stemmer overens med dette behov.

Ydermere har Unit IT's Dataplatform team hjulpet Vestforsyning med at implementere en partitioneringsstrategi til optimering af cube opdatering i Azure Analysis Service.

 

Download gratis og lær mere om it

Gør Azure ondt på pengepungen?

Hvis du har taget springet op i skyen, så er omkostningerne ved at drive dit setup blevet meget synlige med regninger hver eneste måned. Der betales efter brug og dimensionering, men har du nogensinde fået kigget din sky efter i sømmene? Der er penge at spare!

Hent vores white paper her

bjørn gregers schrøder datacenter

Security & Compliance

Har du helt styr på sikkerhed og compliance for din Microsoft SQL-server? 

Data og sikkerhed er vigtigere end nogensinde før! Unit IT har stor erfaring med rådgivning om sikkerhed, kryptering, brugerstyrering m.v. Din virksomhed vil med et Security & Compliance Check få en gennemgang af udvalgte sikkerhedsprincipper for en Microsoft SQL Server og hvorvidt disse er overholdt. 

Hvert check afsluttes med en kortfattet rapport med konkrete aktionspunkter som bør implementeres for at opretholde den nødvendige sikkerhed på SQL-serveren. Et check kan med fordel udføres forud for en ekstern it-revision.

Hent produktarket her.

Performanceanalyse

 

Har din virksomhed problemer med hastigheden på en applikation og har I mistanke om, at dette skyldes databasen? Oplever I varierende hastighed på databasen eller at alt står stille i perioder, men uden at kunne forklare årsagen?

Unit IT har stor erfaring med analyse af infrastruktur, konfiguration, kode, mv., og optimering af disse, således at server og databaserne yder optimalt – noget der ofte giver glade medarbejdere og kunder.


Hent produktarket her.

 

 

charlotte baek poulsen sql setup

Tilstandsrapport

Kunderne­ fortæller­ ofte, ­at ­en ­tilstandsrapport ­har ­givet ­dem­ tryghed,­ da­ de­ nu­ er ­sikre ­på, ­at ­der ­er ­styr ­på­ backup ­og ­at ­alt ­er ­konfigureret­ til ­at ­give ­den­ bedst ­mulige ­ydelse.

De­ ændrin­ger ­der ­bliver ­implementeret ­medfører ­ofte­ en ­betydelig ­forbedring ­af ­ydelsen,­ lavere ­CPU-forbrug ­osv. ­– ­dette ­helt ­uden ­at ­ændre ­i ­koden.­ 

Efter ­gennemgang­ af ­ovenstående ­bliver ­der ­udarbejdet ­en ­rapport ­til ­kunden, ­som ­bliver præsenteret ­på ­et ­afsluttende ­møde. ­Herefter ­aftales ­det ­med ­kunden, ­hvilke ­anbefalinger, ­der kan ­implementeres, ­håndteringer ­af ­service­vinduer ­m.m.

Hent produktarket her.

Den statsejede TV station TV 2, med hovedsæde i Odense, fik hjælp af Unit IT til udviklingen af deres Azure integration. 

Læs hele casen
Tv2

Certificeringer

Microsoft Solutions Partner

Unit IT har opnået status som Microsoft Solutions Partner i Azure. For at opnå titlen er der krav til et højt kompetenceniveau, høj kundetilfredshed og gennemarbejdet dokumentation for veludført arbejde.

Danish Cloud Community

Certificerede it-hostere har styr på kvaliteten og orden i maskinrummet. De har dokumenterede processer, og et mindstemål for god hosting, nemlig: Køle-anlæg, brandslukning, backup-sikring, nødstrømsanlæg og redundant internetforbindelse.

Kontakt os