Assessment af SQL Server og database-setup

Dit behov er ikke statisk. Så hvorfor skulle dit setup være det? Vi analyserer og giver dig overblik over mulige forbedringer og besparelser i dit database-miljø.

Scroll
Lau Robdrup Lau Robdrup Key Account Manager
Kontakt Lau
eller bliv ringet op når det passer dig

Hvad går du glip af?

Med Unit ITs setup-assessment får du bl.a. svaret på, om dine databaser kører optimalt, om hele eller dele af dit miljø kan optimeres i Azure med de nyeste features, og hvor meget du kan spare på unødvendige licenser.

Kontakt os

Analyse
Muligheder
Business case

Unit ITs assessment af dit server og database-setup omfatter, at vi:

  • Gennemgår dine databaser og databaseservere for at afdække din nuværende installations tilstand
  • Skaber overblik over dine muligheder og fordele ved at opgradere eller konsolidere i cloud
  • Vurderer dine nuværende licenser på pris, edition, optioner m.m. set ift. til dit fremtidige behov
  • Leverer en samlet rapport med vores konklusioner og anbefalinger til dit fremtidige miljø – inklusiv en plan med tidsestimater og en business case-beregning
Hent produktark

Solide besparelser og fordele

De fleste af vores kunder oplever, at vi i gennemgangen af deres nuværende miljø identificerer en særdeles positiv business case som følge af licensbesparelser og serveroptimeringer.

Derudover betyder skiftet til vores foreslåede miljø, at du bagefter sidder med en billigere, sikkerhedsmæssig godkendt, overskuelig og effektiv platform – samt en plan for fremtidige opgraderinger.

Dit udbytte er oftest:

  • Licensbesparelser
  • En compliant og sikkerhedsopdateret platform
  • En opgraderet og konsolideret installation
  • Høj performance og gennemafprøvet vedligehold

Vi har data under neglene

I vores konsulenter møder du nogle af landets allerskarpeste dataplatform-specialister. Vi har ikke kun stor viden om forskellige databaser og infrastrukturen omkring dem – men også data under neglene fra hundredvis af gennemførte projekter.

Derudover har vi – naturligvis – skabet fuld af certificeringer og er stolte af at være én af kun 40 udvalgte Managed Microsoft Partners i Danmark.

Certificeringer

Microsoft Solutions Partner

Unit IT har opnået status som Microsoft Solutions Partner i Azure. For at opnå titlen er der krav til et højt kompetenceniveau, høj kundetilfredshed og gennemarbejdet dokumentation for veludført arbejde.

Danish Cloud Community

Vi er certificeret medlem af Danish Cloud Community i perioden 16.03.18 – 15.03.19, som dokumenterer at Unit IT efterlever krav om høj kvalitet og sikkerhed inden for kommerciel drift af forretningskritiske it-ydelser samt skaber øget gennemsigtighed for købere af disse ydelser.

Kontakt os