Vi er Microsoft Gold Partner. Som nogle af landets førende inden for feltet, har vores specialister 100 % fokus på Microsoft SQL.

Scroll

SQL er fundamentet for hele din virksomheds it-system.

Virksomheder i dag er dybt afhængige af forretningskritiske systemer som f.eks. AX og NAV. De systemer er bygget på oven på et fundament af servere, eksempelvis Microsoft SQL. For at de forretningskritiske systemer skal fungere optimalt, er det essentielt, at  fundamentet er i orden og bliver proaktivt vedligeholdt. Det har vi en række services til at sikre.

Ydelser
Driftservices
Ydelser

We are Microsoft Gold Partner. Being some of the leading experts within the field, our specialists focus 100% on Microsoft SQL. This is your guarantee of receiving SQL services of the highest quality.

Læs mere

We are Microsoft Gold Partner. Being some of the leading experts within the field, our specialists focus 100% on Microsoft SQL. This is your guarantee of receiving SQL services of the highest quality.

SQL Consultant
SQL Analysis
SQL condition report
SQL consolidation
SQL Server upgrade
SQL Development
SQL training
Annette Jelle
CIO, Verdo

”Folkene hos Unit IT er fagligt yderst kompetente, og for mig er der ingen tvivl om, hvad de står for: professionalisme og skarphed. De er dygtige mennesker, der kan sætte det rigtige hold til den opgave, de står overfor.”

Læs hele casen
VERDO_02102017_Overvaagning.jpg

Artikler relateret til SQL Unit

Webscrape -> SQL
24. juni 2021
Webscrape -> SQL

Der er mange forskellige metoder til at importere data i SQL Serveren, fra Excel, CSV, XML, txt osv.

SQL BI
PuTTY
10. november 2020
PuTTY

Jeg ved ikke hvorfor jeg ofte kommer til at kæmpe med SSIS, men denne gang var jeg virkelig tæt på at smide håndklædet i ringen.

06. oktober 2020
Parallelisering hvorfor ikke bare bruge alle CPU’er hver gang

Parallelisering er når SQL Serveren benytter mere end én CPU til at udføre sin forespørgsel. Det lyder jo teoretisk...

SQL BI
30. september 2020
SSIS: LocaleId 8192 is not installed

Problemet virkede underligt og løsningerne mange, som alle sammen alligevel ikke virkede.. før jeg kiggede på det åbenlyse.

25. september 2020
Extended Events

I min verden er Extended Events et must at kende til hvis du er DBA eller blot SQL nørd. Der er et væld af informationer vi kan få

26. august 2020
UNIQUEIDENTIFIER som clusterkey

Jeg havde fornøjelsen af at besøge en kunde, som virkelig har prioriteret at få tuned SQL Serveren og har allokeret ressourcer

Certificeringer

Microsoft Gold Partner

Som et af de få konsulenthuse i Danmark har Unit IT opnået status som: Microsoft Gold Partner på Data Platform. For at opnå titlen er der krav til et højt kompetenceniveau, høj kundetilfredshed og gennemarbejdet dokumentation for veludført arbejde.

Danish Cloud Community

Vi er certificeret medlem af Danish Cloud Community i perioden 16.03.18 – 15.03.19, som dokumenterer at Unit IT efterlever krav om høj kvalitet og sikkerhed inden for kommerciel drift af forretningskritiske it-ydelser samt skaber øget gennemsigtighed for købere af disse ydelser.

Ring til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020