Daniel Jensen
Service Delivery Manager
Wingman siden 2011

Hvad er en rigtig wingman?

Når du har så mange supergode kolleger, er det virkelig fedt, at vi kan hjælpe hinanden og løfte i flok. Sammen finder vi hurtigt den bedste løsning på kundens problem.

Hvad er dine primære ansvarsområder?

Som SDM er jeg leveranceansvarlig for den kontrakt, der er indgået med kunden. Jeg fungerer også som sparringspartner for kunden og som bindeled mellem kunden, vores tekniske personale og salgsafdelingen. 

 Hvad er det bedste ved dit job?

Jeg elsker at sætte mig ind i, hvordan kunderne bruger deres it. Hvis du virkelig skal skabe værdi for en kunde, bliver du nødt til at forstå processerne nærmest helt ned på produktionsgulvet. Det er rigtig spændende og helt fantastisk at sidde i bilen på vej hjem fra arbejde og tænke: ”Der lærte du da noget nyt igen...”.

Hvorfor synes du, at Unit IT er et særligt sted at være?

Når du har så mange supergode kolleger, er det virkelig fedt, at vi kan hjælpe hinanden og løfte i flok. Sammen finder vi hurtig den bedste løsning på kundens problem, og på den måde får vi en glad kunde.

Hvad betyder vores wingman-kultur for dig?

Vores tætte samarbejde hos Unit IT betyder, at kunderne stoler på os. Vi gør det, vi siger, og alle kan forvente den samme service og kvalitet hver gang. Det betyder virkelig meget for mig, fordi min personlige mission er at hjælpe kunderne med at udvikle deres egen it-modenhed.

Hvad kan få dig til at grine allermest på jobbet?  

Vi er rigtig gode til at fortælle jokes i frokostpauserne. Det kan både være historier fra jobbet eller hjemmefra, som vi deler med hinanden, og jeg bidrager selv med en hel del sjove og muligvis lidt småpinlige historier. Jeg elsker simpelthen den stemning, en god historie kan give, og der er ikke noget bedre end et rigtig godt grin med kollegaerne.

Hvad overraskede dig mest, da du blev ansat hos Unit IT?

Jeg er blevet megte overrasket over kulturen. Det er bare fedt, når alle har en positiv tilgang til en udfordring, og når ”vi løfter i flok”-kultur for alvor kan mærkes. Det giver et sindssygt godt sammenhold, som betyder, at vi har verdens bedste arbejdsplads. Det er trods alt mange timer, vi tilbringer sammen hver dag, så hvorfor ikke få mest mulig gælde ud af at gå på arbejde?

Hvad er den bedste grund til, at man bør søge et job hos Unit IT?

Det er helt sikkert kollegaerne, der er den bedste grund til at søge job hos Unit IT. Men den rejse, som vi er på, fejler bestemt heller ikke noget. Det er virkelig fedt at have en ledelse og virksomhedsejer med en klar vision og et stærkt budskab om, at virksomheden ikke er til salg. Det giver tryghed og ro til faglig og personlig udvikling.

Se ledige stillinger