Scroll

”Alt i alt er vi blevet bekræftet i, at det er den rigtige leverandør, vi har valgt. De har en god tilgang til kunderne, og vi kan bekræfte, at man bestemt ikke føler sig som et nummer i rækken,” siger Nikolaj Jalili-Trudslev, partner og advokat Haugaard|Braad.

Jeg skal kunne sidde hvor som helst og arbejde

Med kunder i udlandet er det nødvendigt med stor arbejdsmæssig fleksibilitet for advokatvirksomheden Haugaard|Braad, der sigter mod agil arbejdsplads.

 

Siden maj 2023 har advokatvirksomheden Haugaard|Braad i Aalborg været full-service-kunde hos Unit IT med hosting af alle data. Indtil da havde virksomheden en IT-løsning, der ikke var tidssvarende og derfor blev en udbudsrunde sat i gang, hvor den eksisterende leverandør og to andre, herunder Unit IT, bød ind.

Partner og advokat Nikolaj Jalili-Trudslev, som var ansvarlig for udbudsrunden fortæller: ”Hele vejen gennem den strukturerede proces imponerede Unit IT i forhold til samarbejdet, og hvordan tingene skal løses. Som noget helt nyt oplevede vi, at den personlige relation betød noget. Vi var ikke bare et nummer i rækken.”

For at indlede det nye samarbejde blev Nikolaj Jalili-Trudslev og de to kolleger, der står med den daglige kontakt med Unit IT, inviteret til et møde hos Unit IT i Middelfart.

”De var meget nærværende. Så de skal have stor cadeau – også for opfølgningen. Her var det ’svesken på disken’ og ’hvis der er noget, vi kan gøre bedre – så sig det til os’. Og hvis der har været noget, så har de ordnet det med det samme”.

Nikolaj Jalili-Trudslev
Partner og advokat Haugaard|Braad

Haugaard|Braad leverer juridiske løsninger til offentlige og private virksomheder, myndigheder og institutioner i hele Danmark.

De har bl.a. juridisk specialistviden indenfor fast ejendom, entrepriseret, landbrug, insolvens, generel erhvervsret, offentlig ret og sportsret.

”Unit IT sagde, vi skulle møde alle, der er involveret i os som kunde, så de var 8-9 medarbejdere for at vise os rundt og fortælle, hvordan samarbejdet ville komme til at fungere. Det er vores opfattelse, at det var noget man havde prioriteret,” fortæller Nikolaj Jalili-Trudslev, og fortsætter:

”De var meget nærværende. Så de skal have stor cadeau – også for opfølgningen. Her var det ’svesken på disken’ og ’hvis der er noget, vi kan gøre bedre – så sig det til os’. Og hvis det har været noget, så har de ordnet det med det samme”.

Haugaard|Braads advokatsystem er bygget delvist på et Citrix-miljø. Men det kører for langsomt og er slet ikke agilt. Derfor hjælper Unit IT med at gøre Haugaard|Braad mindre afhængig af Citrix-miljøet.

Nikolaj Jalili-Trudslev fortæller: ”Vi vil gerne hen imod at være en agil arbejdsplads. Jeg skal kunne sidde hvor som helst og arbejde uden at være afhængig af at logge på. Det kan f.eks. være, når jeg sidder i udlandet. Hvis der er udfordringer med netværket, skal jeg i et offline-miljø kunne tilgå de nødvendige sagsmapper. Den dag vores advokatsystem kører som SaaS, er vi i mål med den agile del. Unit IT har sådan set allerede leveret systemet til os, hvor Citrix kører i baggrunden. Når jeg logger på, skal jeg bare trykke på advokatsystemet, og så åbner Citrix selv op i baggrunden. Før var der flere steps for at logge på.”

”Alt i alt er vi blevet bekræftet i, at det er den rigtige leverandør, vi har valgt. De har en god tilgang til kunderne, og vi kan bekræfte, at man bestemt ikke føler sig som et nummer i rækken,” siger han.

Læs mere om Haugaard|Braad her

Kontakt os