Vi har styrken til at gøre en forskel – og størrelsen til at have hjertet med. For os er det nemlig menneskene bag tallene, der gør forskellen. Og skaber værdien.

Scroll

Altid nærværende
med vilje

Vi tror på, at magien opstår, når vi arbejder helt tæt sammen. Vi tror på kommunikation i øjenhøjde. På tætte partnerskaber. På personlig tillid og gensidig forståelse. Og på evnen til altid at være lige i nærheden. Derfor er vi nærværende med vilje – både over for dig og i vores måde at arbejde på.

 

Nærværende rådgivning

Vi tilpasser altid vores rådgivning til lige netop dit behov – på kort og på lang sigt. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg. Fordi vi forstår dine forretningsprocesser. Og fordi vi identificerer de teknologier og løsninger, der vil skabe mest værdi for din virksomhed.

Hos os får du mere end gode råd. Når vi har skabt overblik over din forretning, bygger vores erfarne konsulenter den ultimative værdiskabende it-løsning til dine behov. Og vi sørger selvfølgelig altid for at implementere teknologierne inden for en tidsplan, der passer til dig.

ole madsen kontor

Vi dækker dine it-behov

Uanset om du er en del af en stor organisation eller repræsenterer en mindre virksomhed, så dækker vi dit behov. Vi kan hjælpe med specialistkompetencer inden for blandt andet SQL, cloud, serverovervågning eller applikationsdrift. Ligesom vi kan holde øje med din sikkerhed og forebygge cyberangreb.


Gennem systematiske Patch Management processer sikrer vi, at din it altid er opdateret. Det betyder, at dine løsninger forbliver sikre, fremmer produktiviteten og overholder compliance-krav

Læs mere om it-drift

Unit IT er en kompetencebank med 150 af landets skarpeste specialister inden for Cloud, IT-sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence. Fælles for os alle er, at vi brænder for det nærværende it-samarbejde – med hinanden og med dig. Unit IT er derfor din enkle adgang til seks danske og specialiserede it-units. Vores nære samarbejde på tværs af alle units sikrer dig en komplet it-infrastruktur.

Hybrid Cloud

Skræddersyet hosting i topsikre datacentre

Dine forretningsmål sætter retningen. Også når det handler om valg af cloudhosting. Fortæl os, hvor du vil hen, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.

Dataplatform

Landets bedste dataplatform specialister

Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer. Og som nogle af landets førende inden for feltet har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser.

Business Intelligence

I førertrøjen med Business Intelligence

Tag kontrol over dine data – og træf hurtigere, mere velfunderede beslutninger. Vores BI-eksperter hjælper dig med at skabe indsigt og værdi.

IT-sikkerhed

Bedre beskyttelse af din forretning

Vi holder øje med din sikkerhed. Vores omfattende og specialiserede overvågning sikrer din virksomhed mod malware og lækager.

Support

Support med suveræn dedikation

Vi er lige i nærheden – døgnet rundt. Vores stærke support-team sidder klar til at hjælpe dig. Nonstop. 365 dage om året.

Governance

Governance samler og sikrer strategien

Dine it-investeringer skal understøtte dine forretningsmål. Det sikrer vi, når vi skaber strukturen med afsæt i vores ekspertise, nærvær og forretningsforståelse.

Lars Filstrup
IT Manager, Universal Robots

"For os er det vigtigt at have én samlet løsning på hosting og support, så Unit IT er med deres stærke og brede profil derfor et oplagt valg. Samtidig har vi fået en aftale, der stiller os optimalt i forhold til fleksibiliteten i den daglige drift. Vi kan nemlig skrue op eller ned i forhold til vores behov – noget der er helt afgørende i robot-branchen."

Læs hele casen
universal_robots_case.jpg
Kontakt os