Vores specialistunits giver os en unik fleksibilitet til altid at kunne stå klar med det stærkeste hold. Hos os kan du være sikker på at få skræddersyede løsninger, som vi tilpasser din forretnings behov.

Scroll

Ikke som andre
it-leverandører

Unit IT er ikke som andre end-to-end it-leverandører. Vi giver dig en bred vifte af it-kompetencer samlet på ét sted – uden at du skal føle dig som et nummer i rækken hos en tung koncern.

Vi er store nok til at gøre en forskel. Men små nok til at være fleksible og nærværende.

 

Et stærkt hold

Unit IT er en kompetencebank med 150 af landets skarpeste specialister inden for Cloud, IT-sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence. Vores nære samarbejde på tværs af alle units giver os mulighed for altid at kunne stå klar med det stærkeste hold.

Skræddersyet

Vi tror på nærværende services og skræddersyede it-løsninger, der flytter din forretning. Hver dag udvikler vores erfarne teams derfor effektfulde og unikke løsninger med afsæt i vores stærke forretningsforståelse.

Tilpasset

Om du er del af en stor organisation eller en lille virksomhed, så tilpasser vi vores løsninger til dit behov. Hos Unit IT får du den totalløsning, der passer allerbedst til netop din forretning – både i dag og i fremtiden

mark frihagen med kunde

Totalleverandør
– altid i nærheden

Som totalleverandør og nærværende samarbejdspartner hjælper vi i dag mange virksomheder på meget forskellige niveauer – lige fra klargøring af pc’er og brugersupport til opsætning af netværk, drift af servere og support af applikationer.

Hos os får du gennemtestede løsninger, der lever op til de nyeste standarder inden for performance og sikkerhed. Med vores Service Delivery Manager-funktion får du desuden et team af specialister med den dybeste indsigt og stærkeste forretningsforståelse. På den måde kan vi sikre, at din it-infrastruktur understøtter dine specifikke behov.

Outsourcing

Vi dækker dit it-behov – uanset om du er del af en stor organisation, eller om du repræsenterer en lille virksomhed.

Vi har årtiers erfaring med fleksible hostingaftaler, infrastruktur, netværk, sikkerhed og support. Alle vores løsninger kan skaleres til dine behov og strategier – og når din verden ændrer sig, så tilpasser vi løsningerne.

Har du ingen eller kun få it-ressourcer, kan vi være din eksterne it-afdeling, der klarer alt det lavpraktiske.

 

Læs mere om outsourcing

unit it medarbejdere kontor

Vores specialistkompetencer

Unit IT er en kompetencebank med 150 af landets skarpeste specialister inden for Cloud, IT-sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence. Fælles for os alle er, at vi brænder for det nærværende it-samarbejde – med hinanden og med dig. Unit IT er derfor din enkle adgang til seks danske og specialiserede it-units. Vores nære samarbejde på tværs af alle units sikrer dig en komplet it-infrastruktur

Læs mere om vores specialistkompetencer
Hybrid Cloud

Skræddersyet hosting i topsikre datacentre

Dine forretningsmål sætter retningen. Også når det handler om valg af cloudhosting. Fortæl os, hvor du vil hen, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.

Dataplatform

Landets bedste dataplatform specialister

Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer. Og som nogle af landets førende inden for feltet har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser.

Business Intelligence

I førertrøjen med Business Intelligence

Tag kontrol over dine data – og træf hurtigere, mere velfunderede beslutninger. Vores BI-eksperter hjælper dig med at skabe indsigt og værdi.

IT-sikkerhed

Bedre beskyttelse af din forretning

Vi holder øje med din sikkerhed. Vores omfattende og specialiserede overvågning sikrer din virksomhed mod malware og lækager.

Support

Support med suveræn dedikation

Vi er lige i nærheden – døgnet rundt. Vores stærke support-team sidder klar til at hjælpe dig. Nonstop. 365 dage om året.

Governance

Governance samler og sikrer strategien

Dine it-investeringer skal understøtte dine forretningsmål. Det sikrer vi, når vi skaber strukturen med afsæt i vores ekspertise, nærvær og forretningsforståelse.

Kontakt os