Erfaren IT Supporter

Scroll

Er du vant til at levere nærværende kundeservice og har en skarp teknisk forståelse, er Unit IT Support måske noget for dig? Drømmer du om et spændende job i en IT-virksomhed der er i rivende udvikling og som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger?

Dit primære arbejdssted vil være Middelfart og arbejdstiden er fra kl. 8-16. Du vil indgå i en turnus på morgen og aftenvagter i hverdagene sammen med dine andre kolleger i Support.

”I Unit-IT-support teamet er der en god portion af stærke og professionelle kompetence samtidigt med et godt og højt humør over hele linjen, det er sted man har lyst til at være,” siger IT Supporter Nicolaj Petersen.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver er sammen med support teamet at yde generel brugersupport inden for alle IT-relaterede udfordringer. Derudover, vil dine opgaver bl.a. bestå af:

  • At varetage vores 1. og 2. level brugersupport i tidsrummet fra kl 06-21 på hverdage.
  • Arbejde i vores ITSM-værktøj TOPdesk samt tage imod kundernes telefoniske henvendelser.
  • Onsite support opgaver hos nogle af vores kunder.
  • Hjælpe med klargøring af udstyr til kunder

”I supporten bliver man en del af det vi kalder Wingman-kultur som betyder at hvis man mangler hjælp kan man altid finde det og man kan ikke spørge for meget, dette er noget der bliver vægtet meget højt,” fortsætter Nicolaj Petersen.

Dine kvalifikationer

Du kommer med et par års erfaring fra en lignende rolle. Du trives med at have en central og udadvendt rolle i den daglige IT-support hvor kontaktfladen er stor. Som person er du servicemindet og selvstændig, men samtidig nyder du at være en del af et team.

Derudover, har du erfaring med:

  • Microsoft 365, Windows Server, AD og Exchange
  • Hosted miljø (Citrix kendskab er en fordel).
  • Behersker dansk og engelsk på højt niveau både skriftligt og mundtligt.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø, og hvor faglighed og godt kollegaskab er omdrejningspunktet. Vi tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold samt løn efter kvalifikationer. Vi stræber efter at realisere det sande potentiale i vores medarbejdere hvad enten det er gennem træning, videreuddannelse, faglig sparring eller netværk. Du er, med andre ord, ansvarlig for din egen succes.

Opgaverne spænder meget bredt i et miljø med mange forskellige kundeopsætninger.

Alt i alt tilbydes du et unikt job med mulighed for at prøve dig selv af i et spændende og kreativt miljø.

Ansøg

Er du interesseret, og kan identificere dig med vores profil, så vil vi se frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Support Manager, Kristian Leth på telefon +45 88333332. Rekrutteringsprocessen vil være løbende, så send venligst din ansøgning og CV snarest på nedenstående link.

Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi er 125 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister, hvilket giver os fleksibiliteten til altid at sammensætte det stærkeste team.

Der kan kun uploades pdf filer
Der kan kun uploades pdf filer
Der kan kun uploades pdf filer

Sender ansøgning...

Kontakt os