har_du_wingman_potentiale
Scroll

 

 

Vil du med ombord?

Er du interesseret i at blive en del af et fantastisk team, at opleve et unikt nærvær med en wingman-kultur, hvor vi har hinandens ryg og har spændende kundeopgaver, så hold øje med os. Send gerne en uopfordret ansøgning, vi mangler positivt ofte hænder - specialister som kommercielle i hele Danmark.

Video fra vores Kick-off 28. maj 2021 på nature Energy Park, Odense

Unit IT kåret til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020

I november 2020 blev dagen badet i guldkonfetti, da vi vandt prisen som "Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020".
Prisen er et udtryk for at både kunder og medarbejdere i meget høj grad anbefaler os til andre. Det er vi pænt stolte af !

 

 

 

 

 

Hos Unit IT er vi der for hinanden.
Professionelt og personligt.

Vi kalder det wingman-kulturen.

Fordi vi har hinandens ryg.
Fordi her er højt til loftet.
Fordi vi tør at tænke langsigtet.
Fordi vi deler de samme høje ambitioner.

Alligevel er vi helt nede på jorden.
I øjenhøjde. Nærværende med vilje.

Vi er Unit IT. Vi er united.

#vierunitit #vierunited #wingmankulturen

 

 

 

Sammenhold er en del af vores dna. Sådan helt oprigtigt.

Vores wingman-kultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.

holdånd.jpg (1)

Vi giver hverken køb på fællesskabet. Eller på forretningen.

Vi er nemlig slet ikke til salg. Mens mange andre i branchen er ejet af kapitalfonde, adskiller Unit IT sig ved at være ejet af en dansk, familieejet koncern. Vi er en del af United Shipping & Trading Company, der har hovedsæde i Middelfart, og som årligt omsætter for 72 mia. DKK. Det giver os en solid ballast til at tænke langsigtet – og det er din sikkerhed for en stabil arbejdsplads, der ikke bliver opkøbt i morgen.

vished.jpg (1)

Fleksibilitet og højt til loftet. Vi har plads til alle, der vil stå på tæer.

Hos Unit IT har vi rummelighed og plads til forskellighed. Til slipsedrenge, workaholics, individualister, nørder, familiefædre, fodboldmødre … og alle derimellem. Vi tror på frihed under ansvar. På fordelene ved at have flydende arbejdspladser – blandt vores seks lokationer. Nogle kalder det work-life-balance. Vi kalder det sund fornuft. For vi tror på, at man skaber de bedste resultater, når der er plads til at være den bedste version af sig selv.

rummelighed.jpg (1)

Vi er kæmpestore nørder. I ordets allerbedste forstand.

Faktisk er vi stolte af at være anerkendt som nogle af landets skarpeste og mest specialiserede nørder inden for vores felt. Sammen er vi drevet af viljen til at levere bundsolide løsninger og tårnhøj faglighed. Vi vil gøre det ordentligt. Derfor har vi et helt særligt fokus på løbende kompetenceudvikling og certificeringer. Og gennem sparring og idéudveksling styrker vi hinandens specialistkompetencer.
I faggrupper og på tværs af units. I dagligdagen og når vi holder tech-aftener med pizza after hours.

faglighed.jpg (1)

Mød vores medarbejdere

Fælles for os alle er, at vi er 100% dedikerede til vores arbejdsområde. Og så er vi glade for at arbejde sammen om at skabe værdi for vores kunder.

Model.Image.Name

Frank Andersen

SQL Specialist

Som SQL konsulent rådgiver jeg kunderne omkring deres løsninger. Både kunderne og opgaverne varierer meget. Vi er med helt fra design af løsninger til optimering, og det er netop dét, der gør arbejdet spændende og udfordrende.

Model.Image.Name

Daniel Jensen

Service Delivery Manager

En af de ting, jeg sætter stor pris på er fleksibiliteten. Den ene dag kan jeg sidde på kontoret i Sønderborg, hvor der er ro til at fordybe sig, og næste dag kan jeg være på hovedkontoret i Middelfart, hvor kolleger lige skal ping-ponge om en opgave.

Model.Image.Name

Kristian Leth

Senior Supporter

Jeg sætter stor pris på kontakten til vores kunder. Vi lytter, tager action og følger op, og det får vi rigtig meget positiv feedback på. Det er generelt kendetegnende for vores kultur, at vi altid gerne går den ekstra mil, der skal til. 

Unit IT som arbejdsplads

Nærvær er en kerneværdi i vores samarbejde med kunderne. Men det gælder i høj grad også vores samarbejde med hinanden. Vi nørder igennem og udvikler os gennem sparring og idéudveksling både internt i faggrupper og på tværs. Det styrker vores faglighed og vores kollegiale sammenhold.

unitit_06.jpg

Forløs dit potentiale

Unit IT er altid på udkig efter talentfulde og dygtige medarbejdere, både allround supportere og hardcore specialister. Og vi gør meget ud af at udvikle vores egne talenter. På den måde sikrer vi, at vi til stadighed holder det højeste faglige niveau i branchen.

Se ledige stillinger

Ansættelsesprocessen

Ved opslåede stillinger vælger vi typisk en håndfuld ud til en førstesamtale. Alle vores ansættelsesforløb inkluderer en personlighedstest, og afhængigt af hvilket job du søger, vil du også blive testet i dine kompetencer. Det kan bl.a. ske ved, at vi tager en af vores fagspecialister med til 2. samtale, hvor vedkommende stiller faglige spørgsmål, der afdækker om de rette kompetencer er til stede.

Vi bestræber os på hurtige og effektive ansættelsesforløb. Spotter vi en god kandidat, venter vi ikke til en eventuel deadline med at ansætte. Derfor anbefaler vi, at du sender din ansøgning hurtigst muligt, efter du har set vores opslag.

Bemærk: I henhold til persondatalovgivningen gemmer vi din ansøgning og dit CV i 12 måneder, hvorefter materialet automatisk slettes. Ved at sende os dine oplysninger accepterer du samtidig dette vilkår.

unitit_04.jpg

Vores helt egen cocktail

Vi indrømmer det gerne; vi kan godt lide at nørde. Faktisk så meget, at vi nu har nørdet os frem til en Unit IT Signature Cocktail. Hvis vi selv skal sige det, så smager den ret godt. Derfor er det med stolthed vi nu kan erklære opskriften for Open Souce:

3 cl Geranuim Dry Gin
3 cl Sourz Apple ligueur
3 cl Midori Melon liqueur
2 cl Monin Gomme Sirup
2 cl citronsaft
Most æble

Se videoen for fremgangsmåde og go’ fornøjelse.

 

Ring til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020