ledige stillinger

Scroll

Erfaren Microsoft 365 supporter

Vi søger en erfaren supporter, der kan indgå i vores brugersupport team, der i dag tæller 11 medarbej­dere. Dit primære arbejdssted vil være Middelfart men med mulighed for at bruge vores andre lokationer. Læs mere om stillingen her.

Operations Consultant

Er du drevet af at skabe den bedste mulige drifts-leverance og rådgivning for dine kunder hvor Azure, Cloud, Automation og DevOps er nøgleordene? Så har vi jobbet hvor du kommer til at arbejde med design, rådgivning, etablering, drift og fejlsøgning af de nyeste Cloud teknologier i vores kunders infrastruktur. Læs mere om stillingen her.

BI Specialist

Hvis du kan og vil støtte op om udviklingen af et stærkt BI konsulentteam i en danskejet succesfuld virksomhed, hvor der er vilje til at investere og skabe en stærk BI forretning i de kommende år.

Så læs mere her

Søg uopfordret

Vil du gerne være en del af et hold, der har store ambitioner, udfordrende opgaver og masser af udviklingsmuligheder? Og mener du, at dine kompetencer passer med vores kerneydelser, så send en uopfordret ansøgning, CV, video eller LinkedIn-profil til os.

Søg uopfordret

 

Ring til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020