ledige stillinger

Scroll

Infrastruktur Specialist

Brænder du for at arbejde med IT-infrastruktur i enterprise miljøer og vil du være med til at levere Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a.

Læs mere om stillingen her

IT systemkonsulent

Er du drevet af at skabe de bedste infrastrukturleverancer og rådgivning for dine kunder. Har du de seneste år beskæftiget dig som IT systemkonsulent eller tilsvarende, og arbejdet indgående med Microsoft teknologier og ønsker du at hjælpe kunderne.

Læs mere om stillingen her

Security Consultant

Navnet Unit IT, indikerer at vi består af en række units, der giver både bredden og dybden med egne spidskompetencer. Fra eksperter i infrastruktur, cloud sikkerhed, hosting og support til SQL og BI-specialister.

Læs mere om stillingen her

Service Delivery Manager

Vil du være en del af Service Delivery teamet i Unit IT, hvor vi dagligt bidrager med leverance af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting & Cloud løsninger, Sikkerhed, SQL-drift og BI.

Læs mere om stillingen her

Elever til Support

Har du en IT-Supporter i maven? Og kunne du tænke dig at arbejde i en vækstvirksomhed, der i 2020 blev kåret til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed? Vi er over 90 dedikerede medarbejdere, hvis ekspertise breder sig ud over en vifte af teknologier og ydelser.

Læs mere om stillingen her

Teknisk Koordinator

Er du drevet af at levere den gode kundeoplevelse, være det koordinerende centrum med stor kontaktflade og har du et teknisk højt kendskab til IT? Så er dette jobbet for dig.

Læs mere om stillingen her

Cloud Solution Architect

Vi søger en senior IT-konsulent til rollen som Cloud Solution Architect til vores lokation i København. Enten er du allerede godt med på cloud teknologierne omkring Azure, eller også har du mod på at tage Cloud Solution Architect uddannelsen støttet af Unit IT.

Læs mere om stillingen her

IT Sikkerhedsspecialist

Vil du være en del af teamet, som sælger Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting, managed services, SQL-drift , BI og outsourcing ydelser? Har du erfaring og stor interesse for it- og informationssikkerhed? Har du erfaring med tekniske sikkerhedsløsninger, og kan omsætte denne til at sikre vores kunders data i forhold til et konstant ændret og øget trusselsbillede?   Som IT Sikkerhedsspecialist hos Unit IT vil du indgå som en del af vores sikkerheds unit, der både har an­svaret for den interne it-sikkerhed hos Unit IT samt hos vores kunder.

Læs mere om stillingen her

Business Intelligence Konsulent

Er du data-nørd ligesom os? Vil du have et udfordrende og afvekslende job som værdiskabende dataekvilibrist? Brænder du også for at analysere komplekse problemstillinger? Så er det dig vi mangler i vores ambitiøse Business Intelligence Unit.

Læs mere om stillingen her

Søg uopfordret

Vil du gerne være en del af et hold, der har store ambitioner, udfordrende opgaver og masser af udviklingsmuligheder? Og mener du, at dine kompetencer passer med vores kerneydelser, så send en uopfordret ansøgning, CV, video eller LinkedIn-profil til os.

Ansøg uopfordret

Ring til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020