ledige stillinger

Scroll

Finance Coordinator

Vil du være en del af teamet, som sælger Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting, managed services, Security, Dataplatform-drift , BI-ydelser og outsourcing ydelser? Unit IT A/S søger en all-round Finance coordinator, der kan være med til at sikre udførelsen af de daglige opgaver i afdelingen med dertil hørende ad-hoc opgaver m.

Læs mere om stillingen her

Service Delivery Manager

Brænder du for et job, hvor du kan bruge din tekniske viden og erfaring i rådgivning af kunder? Vil du være en del af Service Delivery teamet i Unit-IT, hvor vi dagligt bidrager med leverance af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.

Læs mere om stillingen her

Praktikant, Unit IT Security

Trives du I et udadvendt og inkluderende miljø? Og er du interesseret i at kombinere din uddannelse med at assistere Information- og Cybersikkerheds projekter ved deltagelse på kundebesøg og rapportering heraf? Så er det netop dig vi leder efter.

Læs mere om stillingen her

IT Supporter

Er du vant til at levere nærværende kundeservice og har en skarp teknisk forståelse, er Unit IT Support måske noget for dig? Drømmer du om et spændende job i en IT-virksomhed der er i rivende udvikling og som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger? Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark.

Læs mere om stillingen her

Ansvarsbevidst og Serviceorienteret Piccoline

Unit IT’s Skejby kontor søger en ansvarsbevidst piccoline til diverse administrative og praktiske opgaver i huset samt kørsel til diverse opgaver. Opgaverne omfatter bl.

Læs mere om stillingen her

BI Business Consultant til Danmarks mest anbefalede virksomhed

Elsker du at sætte dig ind i kundens forretning og være med til at udpege, hvor der kan skabes værdi med data? Har du overblikket og modet til at italesætte kundens udfordringer? Stillingen som BI Business Consultant giver dig mulighed for at gå foran hos kunderne i deres rejse mod at skabe ægte værdi med data.

Læs mere om stillingen her

Senior Data Developer, Aarhus

Elsker du at gå foran og få den nyeste teknologi og kundens forretning til at gå op i en højere enhed?  Brænder du for at udvikle løsninger, der gør en forskel? Stillingen som Senior BI Developer giver dig mulighed for at gå foran med den nyeste teknologi hos kunderne i deres rejse mod at skabe ægte værdi med data.

Læs mere om stillingen her

Business Intelligence Konsulent

Er du data-nørd ligesom os? Vil du have et udfordrende og afvekslende job som værdiskabende dataekvilibrist? Brænder du også for at analysere komplekse problemstillinger? Så er det dig vi mangler i vores ambitiøse Business Intelligence Unit.

Læs mere om stillingen her

Søg uopfordret

Vil du gerne være en del af et hold, der har store ambitioner, udfordrende opgaver og masser af udviklingsmuligheder? Og mener du, at dine kompetencer passer med vores kerneydelser, så send en uopfordret ansøgning, CV, video eller LinkedIn-profil til os.

Ansøg uopfordret

Ring til os