ledige stillinger

Scroll

Service Delivery Manager

Vi søger en erfaren Service Delivery Manager, som kan sit håndværk og har erfaring med drift af IT-løsninger baseret på Microsoft teknologi, både on-premise og i Cloud. Du vil indgå i et stærkt team med opgaver og kontakt på tværs af de forskellige units i koncernen og med stor berøringsflade til vores kunder.

Læs mere om stillingen her.

IT Account Manager

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgs­kollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg.

Læs mere om stillingen her.

BI Specialist

Hvis du kan og vil støtte op om udviklingen af et stærkt BI konsulentteam i en danskejet succesfuld virksomhed, hvor der er vilje til at investere og skabe en stærk BI forretning i de kommende år.

Så læs mere her

Søg uopfordret

Vil du gerne være en del af et hold, der har store ambitioner, udfordrende opgaver og masser af udviklingsmuligheder? Og mener du, at dine kompetencer passer med vores kerneydelser, så send en uopfordret ansøgning, CV, video eller LinkedIn-profil til os.

Søg uopfordret

 

Ring til os