Vi hedder Unit IT, fordi vi består af en række dedikerede units. Stærke hver for sig – og endnu stærkere, når vi er ’united’. Her opstår nemlig den synergi, der giver os styrken til at gøre en forskel – og smidigheden til at have føling med din forretning. Så du kan samle dine it-services hos én leverandør, der altid er ’nærværende med vilje’.

Scroll

Unit IT vinder ”partner to watch”-pris for it-sikkerhed

Vi er stolte af at meddele, at vi har vundet Knowbe4s "partner to watch"-pris i Europa.

Knowbe4 er verdens største leverandør af undervisningskurser i it-sikkerhed blandt virksomheder og prisen er en anerkendelse af den indsats, som Unit IT har gjort for at styrke it-sikkerheden i danske virksomheder.

Læs pressemeddelelsen her

 

UIT KB4 1 Mark Frihagen, CEO, Og Thomas Vestergaard, CTIO Unit IT

Unit IT definerer nye ESG-ambitioner i bæredygtighedsrapport

I samarbejde med moderselskabet United Shipping and Trading Company sætter Unit IT strøm til ambitionerne om at danne ESG-fortrop i IT-branchen. Med veletablerede politikker for diversitet og inklusion, et stærkt compliance-setup og CO2-neutral strøm i stikkene, er der lagt et stærkt fundament for fremtidens socialt og miljømæssigt bæredygtige IT-løsninger.

Efter virksomhedens hidtil stærkeste regnskabsår præsenterer USTC sin første samlede bæredygtighedsrapport, der viser udgangspunkt og ambitioner på tværs af koncernen. Rapporten er baseret på grundig dataindsamling på tværs af datterselskaber, herunder SDK FREJA, Uni-Tankers, Bunker Holding og Unit IT.

Veletablerede politikker for blandt andet diversitet og inklusion

Med en strategi for både miljømæssige aftryk, sociale forhold og transparent, ansvarlig ledelse, ønsker Unit IT at sikre en målrettet og organiseret indsats for at accelerere den bæredygtige udvikling i IT-branchen.

”Det er vigtigt, at vi også tager ansvar, udviser transparens og arbejder for at blive den bedste arbejdsplads, vi kan være – både overfor vores ansatte og overfor miljøet. Det tager vi i disse dage nogle vigtige skridt imod at sikre.” Siger Mark Frihagen, CEO for Unit IT, og uddyber: ”

Igennem en årrække har vi løbende implementeret en række tiltag, som skal facilitere et varmt og socialt arbejdsmiljø. Iblandt disse er især vores wingman-kultur blevet en hjørnesten, som introducerer en fejrende, engagerende og hjælpsom tilgang blandt medarbejderne, og som skaber tillid på tværs af organisationen. Næste skridt er at systematisere indsatsen, så vi kan skabe endnu større diversitet, både ift. kultur, etnicitet og køn. Vi tror oprigtigt på, forskellighed gør os bedre.”

CO2-neutral vindmøllestrøm

Som en del af Unit ITs proces mod størst mulig reduktion af klimaaftryk, benytter alle kundernes IT-løsninger nu 100% CO2-neutral, fynsk vindmøllestrøm. Samtidig undersøges alle muligheder for strømbesparende køleudstyr, mere effektivt netværksudstyr og andre CO2-reducerende indgreb, imens hele forsyningskæden fra leverandører til slutbruger kortlægges og dens miljøaftryk minimeres.

Unit IT har skemalagt implementering af en udbygget Code of Conduct i starten af 2023, og forventer både at være ISO 27001-certificeret og have gennemført ekstern GDPR-audit inden udgangen af dette finansår.

Download den samlede bæredygtighedsrapport
Thumbnail Cover Report Sustainability

Tilfredsstillende årsresultat og fortsat investeringsstrategi 

Unit IT kommer styrket ud af et år, der har været kendetegnet af opkøb i Østdanmark og tilvækst med mere end 75 nye medarbejdere fordelt på de seks lokationer. Omsætningen runder for første gang i virksomhedens historie 200 millioner.

”Det er første gang i Unit IT’s historie, at vi krydser 200 millioner i samlet omsætning. En del af væksten hænger naturligvis sammen med vores køb af solvo it, men det ændrer ikke ved, at vi samtidig har oplevet en organisk vækst i et år, der ellers netop har været kendetegnet ved opkøbet. En stigning på mere end 25% kan vi være meget tilfredse med”, siger Mark Frihagen, CEO Unit IT.  

 

Læs hele pressemeddelelsen fra 16. juni 2022 Læs årsrapporten 2021/22 her
Mark Frihagen

Nina Østergaard Borris ny bestyrelsesformand for Unit IT

Vi har en spændende nyhed, som vi har glædet os til at dele… Familieejerskabet bag Unit IT kommer til at lægge endnu mere vægt bag Unit IT, når medejer og COO i holdingselskabet USTC, Nina Østergaard Borris, overtager formandsposten i Unit IT’s bestyrelse pr. 15. juni 2022.

Læs pressemeddelelsen her

 

Nina 4Th Marts22 2 (3)

Det handler om at forstå hinanden. 
Om at være nærværende.
Om at bringe idéer til live  – og føle sig i sikre hænder.
Vi har styrken til at gøre en forskel – og størrelsen til at have hjertet med.
se filmen og mød nogle af vores kunder ... og os

 

Unit IT køber solvo it

Unit ITs opkøb af solvo it markerer indtoget i Østdanmark for vores hurtigt voksende it-virksomhed. Tilføjelsen af solvo it udvider samtidig Unit ITs kompetencer indenfor cloud infrastruktur og Microsoft-teknologier.

Læs pressemeddelelsen her

 

Staaljohs 49272 (1)

Synergier og vækst

Unit IT annoncerer stærke resultater i kølvandet på et år med synergioptimering og øget fokus på nærvær og tætte kunderelationer. 

Vi ønsker at skabe vækst, bygget på et solidt fundament af sund kundefokuseret kultur, hvor vi er der for hinanden, både fagligt og socialt; wingman-kulturen. Og det i en solid muld af tung faglighed og specialistkompetencer, compliance og governance.

 

Læs pressemeddelelsen fra 10. juni 2021

 

Læs Årsrapporten 2020/21 her
hjemmeside.jpg (1)

Grøn strøm driver Unit IT

Når du køber IT-ydelser af Unit IT, bidrager du til udviklingen af vedvarende energi og den grønne omstilling. Vi er nemlig drevet af strømmen fra fynske vindmøller og skandinavisk vandkraft.

I Unit IT tager vi vores samfundsansvar alvorligt, og derfor sætter vi bæredygtighed i centrum for vores drift. Og vi ved, at mange af vores kunder har det på samme måde.

Så vi driver naturligvis vores virksomhed på 100 procent certificeret grøn strøm, der kommer fra fynske vindmøller og skandinavisk vandkraft. Når vi køber grøn strøm med revisorgodkendte oprindelsesgarantier, så understøtter vi i virkeligheden din grønne profil.

Hør vores salgsdirektør Henrik Nürnberg sætte nogle ord på vores samarbejde med Energi Fyn og hvorfor vi har valgt dem og den grønne profil.

Se hvorfor vi har valgt grøn strøm
Unit IT 4.JPG

Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020 

Dagen blev badet i guldkonfetti, da Unit IT vinder prisen som "Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed". At vinde er ganske enestående og cementerer at vores arbejde med kundetilfredshed har båret frugt.

Jimmy Bastian Riberholdt fra Kundeambassaden overrakte DMAV prisen til direktør Mark Frihagen og som begrundelse udtalte Jimmy blandt andet: "Jeg har været med på sidelinien og i maskinrummet gennem de sidste 3-4 år. Det har været en udsøgt fornøjelse at opleve treenigheden Kundeloyalitet, Arbejdsglæde og Resultater gå hånd i hånd og være ligeligt prioriteret - for som Mark siger det er helheden, der skaber successen.

Læs mere

Udefra set er det især involvering af kunder og medarbejdere samt en plan - helt ned på adfærdsniveau og eksekvering og opfølgning og fastholdelse, som Unit IT har excelleret på.”

Efter vores opkøb af flere virksomheder og fusion af 3 brands og dermed sammensmeltning af forskellige kulturer, påbegyndte vi et benhårdt arbejde for at forbedre både kundeloyalitet samt arbejdsglæde blandt medarbejderne.

Vi har haft en kompromiløs tilgang til at eksekvere efter best practise og holdt en rød tråd i arbejdet omkring NPS i skabelsen af Unit IT og vores mantra ”Nærværende med Vilje”. Internt har vores Wingman-kultur været med til at definere vores DNA og det har givet klart udslag på vores eNPS, som er et udtryk for medarbejdernes arbejdsglæde.

Vores ambition var en NPS score på 70. Idag ligger vi på 83. Men udviklingen af vores virksomhed stopper ikke der. Det er i det daglige, og de små ting, at det ekstraordinære for vores kunder skabes.

Og ikke mindst TAK til vores kunder, fordi I stiller krav og viser os tillid og ikke mindst for jeres altid ærlige feedback.

IMG_2348.JPG

Nærvær og wingman-kultur giver resultater

Når man finder frem til kernen, sit DNA, og eksekverer konsekvent efter sine værdier, så høster man også betydelige resultater. Det er tilfældet for Unit IT koncernen igennem det forgangne regnskabsår.

Første hele år som Unit IT ligger nu bag os, og status er vækst. Året har været præget af positiv udvikling, da eksisterende kunder har ønsket en bredere løsning. Netop dét er blevet imødekommet af, at Unit IT nu kan agere som ét samlet it-infrastrukturselskab med brede og dybe specialistkompetencer, hvilket har resulteret i betydelige synergier. Dermed er der også skabt et meget solidt fundament for fortsat vækst, organisk såvel som gennem akkvisitioner.

Læs hele pressemeddelelsen her Læs Årsrapporten 2019/20 her

 

 

Mark Frihagen_beskåret.jpg

Unit IT køber HostHouse

Som del af vores vækststrategi styrker Unit IT nu forretningen gennem endnu et opkøb, og det lover godt for synergieffekt og positionering på markedet, når HostHouse bliver en del af Unit IT-familien.

Læs pressemeddelelsen her

 

IMG_2621.jpg

Nærværende med vilje

Engang var vi hver for sig. Og hver for sig var vi blandt landets dygtigste inden for hvert vores felt. I dag har vi blandet blod. Og sammen har vi fået endnu større muskelkraft. Flere kompetencer. Et stærkere setup. I hele Danmark. 

Læs pressemeddelelse‎ om Unit IT her:

Din nærværende it-partner

Unit IT er totalleverandør af it-infrastruktur, drift og support til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi er mere end 100 passionerede medarbejdere fordelt på seks lokationer. Fra eksperter i infrastruktur, hosting og support til SQL- og BI-specialister. Det giver os suveræn fleksibilitet til altid at kunne sammensætte det stærkeste team. Skræddersy services. Sikre hurtig respons. Og levere nærværende it-partnerskab, der skaber værdi for din forretning. Både nu – og i fremtiden. Derfor har vi også lagt ambitiøse planer for vækst gennem øget samarbejde med eksisterende og nye kunder såvel som gennem opkøb.

 

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken

Vi er store nok til at gøre en forskel – og små nok til at have føling med din forretning.

Der er en generel tendens til, at mellemstore og store it-virksomheder ejes af kapitalfonde. Her adskiller Unit IT sig fra mængden. Vi er nemlig en del af den danske, familieejede koncern United Shipping & Trading Company (USTC), der har hovedsæde i Middelfart, og som har en årlig omsætning på 76 mia. kroner. Denne solide ballast er din sikkerhed for en stabil samarbejdspartner.

Læs mere om ustc.dk

Vores lokationer

Strandvejen 7
5500 Middelfart

Olof Palmes Allé 18a
8200 Aarhus N

Birkemose Allé 33
6000 Kolding

Alsion 2
6400 Sønderborg

Agerhatten 25
5220 Odense SØ

Borupvang 3
2750 Ballerup

Medarbejderne siger...

”Vi har et højt fagligt niveau, muligheder for udvikling, masser af kloge hoveder at sparre med, en aktiv personaleforening – og en fantastisk kantineordning”

Mathies Jeppesen
Business Intelligence Unit

unitit_07.jpg

Se vores Privacy Policy samt Cookies Policy.

Privacy Policy Cookies

 

Hent vores salgs- og leveringsbetingelser samt Årsrapport.

Salgs- og leveringsbetingelser Årsrapport 20/21
Model.Image.Name

Vi støtter ...

Det er vigtigt for os at hjælpe og gøre en forskel og derfor har vi valgt at støtte udvalgte organisationer og sportsklubber. Fælles er at vi deler deres værdier og at de hver især arbejder engageret og passioneret og besidder en holdånd og vinderkultur. 

 

Ring til os