Woca

Scroll

HØR HVAD business analyst Rasmus Schjerbeck Nielsen SYNES OM VORES SAMARBEJDE.

Unit IT er den gode og nærværende IT-partner

"Som produktionsvirksomhed med eksport og samarbejde i hele verden er det meget vigtigt for os med sikker og velfungerende IT, og her er Unit IT den rigtige samarbejdspartner. Ved WOCA producerer og distribuerer vi vores produkter ud til hele verden fra vores lager, og det er også her, vi udvikler vores produkter. IT er hele livsnerven hos WOCA, og går det ned, står vi stille", fortæller business analyst ved WOCA Denmark A/S, Rasmus Schjerbeck Nielsen.

Med datterselskaber og salg i flere end 40 lande verden over skal WOCA Denmark A/S hele tiden levere og sikre onlinemøder med samarbejdspartnere og kunder. Derfor stod virksomheden over for en vigtig beslutning, da den søgte en ny IT-samarbejdspartner.

"Vi ønskede et relationsbåret IT-samarbejde, da det er vigtigt for os, at vi kan ringe, når der er problemer, og her er Unit IT gode og nærværende. De kommer ud til vores produktion, ser problemet med egne øjne og præsenterer forskellige løsninger. Det er vigtigt for os med den tryghed, at vi har en god og nær relation, og at Unit IT altid er gode til at vejlede os, hvis der opstår problemer", lyder det fra Rasmus Schjerbeck Nielsen.

""IT er hele livsnerven hos WOCA, og går det ned, står vi stille."

Rasmus Schjerbeck Nielsen
Business Analyst, WOCA Denmark A/S

WOCA Denmark A/S blev i 2004 en selvstændig virksomhed og er grundlagt på baggrund af Trip Trap Woodcare A/S, som har rødder helt tilbage til 1969. WOCA, som er sammentrækningen af Wood Care, er specialister i miljø- og klimavenlig træpleje, og i Lunderskov udvikler de deres produkter, producerer dem og eksporterer over 160 produkter til flere end 40 lande.

Har fjernet frustration fra arbejdspladsen

Det er vigtigt med stabil IT ved WOCA Denmark A/S, da flere vigtige dele af produktionen er afhængig af stabil drift. Der skal printes labels, medarbejderne skal se, hvad der skal produceres, og det skal godkendes, så det kan registreres i ERP-systemet. Yderligere er det vigtigt, at lagerets scannere og computere virker, så der kan plukkes ordrer og bookes fragt.

"Vores samarbejde med Unit IT betyder, at IT ikke længere er en stressfaktor for os. IT er vores livsnerve, og med Unit IT er vi sikre på, at alt fungerer, og det har fjernet meget frustration fra arbejdspladsen. Derudover har Unit IT også hjulpet os med vigtige tiltag i vores IT-sikkerhed", siger Rasmus Schjerbeck Nielsen.

"Vi har samarbejdet med Unit IT i to år, og vi er meget glade for at have netop dem som IT-partner her ved WOCA. De er professionelle, og de tager lige skridtet tilbage for at få et overblik, hvor de tænker nøje over processerne og løsningerne, så vi ved, at vi får det, der passer os bedst. Det er ligegyldigt, om det er et problem med Outlook på computeren, eller om det er vores IT i produktionen, så har Unit IT den rette løsning til os."

Kontakt os