ny indsigt i it

Få seneste nyt fra Unit IT: Læs inspirerende artikler af vores dygtige eksperter, se seneste opslag fra vores LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få tilpassede nyheder direkte på e-mail.

Scroll

Få ny indsigt
med Unit IT

Vores eksperter og specialister har en umættelig appetit på ny viden inden for vores felt. Den viden deler vi gerne med jer. Til inspiration. Og som afsæt for at tage jeres forretning til nye højder.

LinkedIn

Linkedin.com
seneste linkedin opslag
linkedin
21. juni 2023

Unit IT er nu ISO 27001-certificeret! Vi er utrolig stolte over at kunne fortælle, at Unit IT har opnået den prestigefyldte ISO 27001-certificering! Det markerer en betydningsfuld milepæl for os og er et klart tegn på vores nørdede dedikation til at beskytte vores kunders data og opretholde den højeste standard for informationssikkerhed. Scopet for vores certificering gælder hele livscyklussen fra onboarding til drift i vores store datacentre, Security og hændelseshåndtering m.v. Som kunde hos Unit IT får du dermed ikke kun adgang til vores ekspertise og erfaring, men også en garanti for, at dine fortrolige oplysninger og data behandles med største omhu og beskyttelse.

Seneste artikel

Alle artikler
Sommerferietips 2023
Mehmet Bahadir Dagli Mehmet Bahadir Dagli
20. juni 2023
Sommerferietips 2023

Selvom vi holder sommerferie, så gør hackerne ikke. Vi har lavet en liste med sommertips, så I kan gå en sikker sommer i møde. 

Bliv klogere på it

Vær sikker på at modtage relevante nyheder og invitationer til webinarer, kurser og andre arrangementer: Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste opdateringer omkring vores units, nye it-løsninger, events og forretningsudvikling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev 


Modtag nyheder om cloud, BI, dataplatform og it-sikkerhed samt andre relevante emner. Du modtager også invitationer til vores spændende webinarer, kurser og arrangementer. 

Kundernes historier

thisCase.Image.Name
Hovedstadens Beredskab

”Vi har ikke selv den fornødne tid eller viden om SQL, så det at have eksperter som Unit IT til at overvåge systemerne, det giver ro i maven”

thisCase.Image.Name
H.J. Hansen

"Fra dag ét i vores samarbejde har vi følt, at vi er i øjenhøjde"

Kontakt os