ny indsigt i it

Få seneste nyt fra Unit IT: Læs inspirerende artikler af vores dygtige eksperter, se seneste opslag fra vores LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få tilpassede nyheder direkte på e-mail.

Scroll

Få ny indsigt
med Unit IT

Vores eksperter og specialister har en umættelig appetit på ny viden inden for vores felt. Den viden deler vi gerne med jer. Til inspiration. Og som afsæt for at tage jeres forretning til nye højder.

LinkedIn

Linkedin.com
seneste linkedin opslag
linkedin
11. oktober 2023

Med kunder i udlandet er det nødvendigt med stor arbejdsmæssig fleksibilitet for Haugaard|Braad Advokatfirma, der sigter mod agil arbejdsplads.

Seneste artikel

Alle artikler
Sommerferietips 2023
Mehmet Bahadir Dagli Mehmet Bahadir Dagli
20. juni 2023
Sommerferietips 2023

Selvom vi holder sommerferie, så gør hackerne ikke. Vi har lavet en liste med sommertips, så I kan gå en sikker sommer i møde. 

Bliv klogere på it

Vær sikker på at modtage relevante nyheder og invitationer til webinarer, kurser og andre arrangementer: Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste opdateringer omkring vores units, nye it-løsninger, events og forretningsudvikling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev 


Modtag nyheder om cloud, BI, dataplatform og it-sikkerhed samt andre relevante emner. Du modtager også invitationer til vores spændende webinarer, kurser og arrangementer. 

Kundernes historier

thisCase.Image.Name
Hovedstadens Beredskab

”Vi har ikke selv den fornødne tid eller viden om SQL, så det at have eksperter som Unit IT til at overvåge systemerne, det giver ro i maven”

thisCase.Image.Name
H.J. Hansen

"Fra dag ét i vores samarbejde har vi følt, at vi er i øjenhøjde"

Kontakt os