ny indsigt i it

Få seneste nyt fra Unit IT: Læs inspirerende artikler af vores dygtige eksperter, se seneste opslag fra vores LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få tilpassede nyheder direkte på e-mail.

Scroll

Få ny indsigt
med Unit IT

Vores eksperter og specialister har en umættelig appetit på ny viden inden for vores felt. Den viden deler vi gerne med jer. Til inspiration. Og som afsæt for at tage jeres forretning til nye højder.

LinkedIn

Linkedin.com
seneste linkedin opslag
linkedin
21. december 2022

Phishing er en ondsindet måde at tilegne følsomme oplysninger. Phishing sker oftest på e-mail, hvor en hacker udgiver sig for at være fra et anerkendt firma eller en utilfreds kunde, og vil indeholde et link eller en fil, som hackeren vil have brugeren til at klikke på. Hvis I oplever phishing i jeres virksomhed, så kontakt vores specialister for at styrke jeres forsvar.

Seneste artikel

Alle artikler
Sommerferietips
Mehmet Bahadir Dagli Mehmet Bahadir Dagli
06. juli 2022
Sommerferietips

Selvom vi holder sommerferie, så gør hackerne ikke. Vi har lavet en liste med sommertips, så I kan gå en sikker sommer i møde. 

Bliv klogere på it

Vær sikker på at modtage relevante nyheder og invitationer til webinarer, kurser og andre arrangementer: Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de seneste opdateringer omkring vores units, nye it-løsninger, events og forretningsudvikling.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev 


Modtag nyheder om cloud, BI, dataplatform og it-sikkerhed samt andre relevante emner. Du modtager også invitationer til vores spændende webinarer, kurser og arrangementer. 

Kundernes historier

thisCase.Image.Name
Hovedstadens Beredskab

”Vi har ikke selv den fornødne tid eller viden om SQL, så det at have eksperter som Unit IT til at overvåge systemerne, det giver ro i maven”

thisCase.Image.Name
Claus Sørensen

”Da vi i 2016 stod overfor at skulle investere i hel ny infrastruktur og nye serverrum hos Claus Sørensen A/S i Esbjerg, var vi ikke i tvivl om, at Unit IT var det rigtige valg. Unit IT er en kompetent samarbejdspartner, med en professionel tilgang til vores ønsker, og de har fulgt den fælles projektplan til punkt og prikke.”

thisCase.Image.Name
H.J. Hansen

"Fra dag ét i vores samarbejde har vi følt, at vi er i øjenhøjde"

Kontakt os