Kaj Madsen Fjelstrup A/S

 

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en international transport og speditionsvirksomhed, som hovedsagelig beskæftiger sig med levnedsmiddeltransport rundt i Europa. Virksomheden beskæftiger 850 ansatte, hvoraf de 80 er funktionærer fordelt på lokationer i Kolding og et datterselskab i Litauen, og den har 420 biler, som dagligt kører rundt i Europa.

Scroll

Oppetid er alfa og omega

Når man er en international virksomhed, som er afhængig af en velsmurt flådestyringsmaskine, så dur det ikke, at man ofte oplever nedetid i systemet. Og det var netop blevet tilfældet hos Kaj Madsen Fjelstrup A/S, hvis server ikke kunne følge med, da virksomheden voksede, og der kom flere og flere medarbejdere.

”Vi oplevede jævnligt nedetid, som kunne vare lige fra en halv time til fire timer. Og eftersom vi har vores flådestyringssystem og andre programmer kørende på den server, så bevirkede det, at vi blev handlingslammede under nedetiden,”

 

Jens Andersen

Direktør og medejer

Undgår kollektiv nedetid

Derfor mødtes Jens Andersen med Unit IT, der anbefalede Agil Arbejdsplads som løsning. En løsning som transportvirksomheden i skrivende stund har anvendt i ca. et års tid.

”Og det virker bare helt perfekt. Vi har ikke haft nogen kollektiv nedetid, siden vi fik Agil Arbejdsplads. Jeg er typen, som – når jeg trykker på en kontakt, så forventer jeg bare, det virker. Og det gør det. Hvis der er en medarbejder, der har problemer, så er det kun den enkelte, det berører. Tidligere ville alle, som var på den pågældende server, have været lagt ned,” siger Jens Andersen.

 

Hjælpen er altid i nærheden

Er uheldet ude for den enkelte medarbejder, så er hjælpen imidlertid nær. Alle medarbejderne har nemlig adgang til at ringe til Unit IT’s brugersupport 24/7.

Selv migreringen forløb også over al forventning: ”Hvis nogen har prøvet at flytte data fra én server til en anden, så ved de, hvor bøvlet det kan være. Men her blev vi positivt overrasket. De havde virkelig gjort deres forarbejde godt. Vi havde et par medarbejdere dedikeret til at stå for det fra vores side, og ellers var det Unit IT, der klarede migreringen, som tog ca. 14 dage,” siger Jens Andersen.

Kontakt os