Relationer betyder alt, for måden vi arbejder på. Noget af det vigtigste for os er faktisk at være i øjenhøjde med vores kunder. Herunder fortæller et par af dem, hvordan de har oplevet samarbejdet med Unit IT.

Scroll

Kundecases

thisCase.Image.Name
Haugaard|Braad

”Jeg skal kunne sidde hvor som helst og arbejde”

thisCase.Image.Name
Leasing Fyn

”Vi valgte at gå med Unit IT baseret på referencer, en god mavefornemmelse, og fordi de rent faktisk kunne levere løsningen”

thisCase.Image.Name
Woca

"Vores samarbejde med Unit IT betyder, at IT ikke længere er en stressfaktor for os. IT er vores livsnerve, og med Unit IT er vi sikre på, at alt fungerer, og det har fjernet meget frustration fra arbejdspladsen. Derudover har Unit IT også hjulpet os med vigtige tiltag i vores IT-sikkerhed"

thisCase.Image.Name
P. Christensen

”Vi kan ingenting uden vores IT-systemer.”
Så klart udtrykker Jacob Burén fra P. Christensen vigtigheden af den service, som Unit IT yder for en af landets største bilforhandlere.

 

thisCase.Image.Name
Veltec

”Vi har fået gennemsigtighed i forhold til, hvad det koster at have en bruger. Vi ved, hvad det koster at få et program i kiosken, og vi ved, hvad en Microsoft-licens til brugeren koster. Vi kan optimere på vores omkostninger, fordi det er gennemsigtigt. Og vi kan skrue op og ned for aftalen. Hele 365-pakken, Windows, klienter og printere, – er samlet i en supportaftale ”

thisCase.Image.Name
Andersen Partners

"Vi fik at vide, at det var svært at nå på en måned, men Unit IT viste viljen til at løfte opgaven, og præsenterede et set up, som vi stolede på. De er en både kompetent og professionel samarbejdspartner."

thisCase.Image.Name
Sydtrafik

Da Unit IT for anden gang i træk vandt udbud om hosting af Sydtrafiks servere og sikkerhedsløsninger, handlede det både om pris, services og tillid til professionalisme.

thisCase.Image.Name
Universal Robots

"For os er det vigtigt at have én samlet løsning på hosting og support, så Unit IT er med deres stærke og brede profil derfor et oplagt valg. Samtidig har vi fået en aftale, der stiller os optimalt i forhold til fleksibiliteten i den daglige drift. Vi kan nemlig skrue op eller ned i forhold til vores behov – noget der er helt afgørende i robot-branchen."

thisCase.Image.Name
Pilgrim

”På baggrund af vores allerede eksisterende samarbejde omkring SQL optimering og vedligehold har vi valgt Unit IT til at hjælpe Pilgrim med nogle BI udfordringer, vi havde med vores AX ERP system".

thisCase.Image.Name
Hovedstadens Beredskab

”Vi har ikke selv den fornødne tid eller viden om SQL, så det at have eksperter som Unit IT til at overvåge systemerne, det giver ro i maven”

thisCase.Image.Name
Verdo

”Folkene hos Unit IT er fagligt yderst kompetente, og for mig er der ingen tvivl om, hvad de står for: professionalisme og skarphed. De er dygtige mennesker, der kan sætte det rigtige hold til den opgave, de står overfor.”

thisCase.Image.Name
H.J. Hansen

"Fra dag ét i vores samarbejde har vi følt, at vi er i øjenhøjde"

thisCase.Image.Name
Vestforsyning

Multiforsyningsselskabet Vestforsyning i Holstebro har fået hjælp af Unit IT til at opdatere deres Azure Databaser med henblik på at kunne begrænse deres udgifter mest muligt.

thisCase.Image.Name
TV 2

Den statsejede TV station TV 2, med hovedsæde i Odense, fik hjælp af Unit IT til udviklingen af deres Azure integration. 

thisCase.Image.Name
Kaj Madsen Fjelstrup A/S

”Vi har ikke haft nogen kollektiv nedetid, siden vi fik Agil Arbejdsplads. Jeg er typen, som – når jeg trykker på en kontakt, så forventer jeg bare, det virker. Og det gør det".

Kontakt os