unit it i pressen

Her kan du læse de nyeste pressemedeleser udgivet omkring Unit IT. Hvis du har interesse i at skrive en artikel om vores virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Scroll

Unit IT overtager IMS-forretning fra Cepheo

Det danske full-service it-hus Unit IT overtager fra 1. juni 2024 Infrastructure Managed Services-området fra Cepheo. Yderligere outsourcer Cepheo deres interne IT/Modern workplace support til Unit IT.

Med opkøbet følger samlet 10 medarbejdere og omkring 40 kundeforhold. Opkøbet er næste skridt i den strategiske udvikling af forretningen som infrastructure managed service provider, som Unit IT har været på de seneste år.

Mens den danske IT-branche står i en konsolideringstid, er Unit IT fortsat fast besluttet på at være dem, der køber. Det er derfor i fuld overensstemmelse med det danske it-hus’ vækststrategi, når Unit IT fra 1. juni 2024 overtager Infrastructure Managed Services (IMS) området fra Cepheo.

Læs hele pressemeddelelsen her

Unit IT overtager IMS forretning fra Cepheo

 

 

 

 

Unit IT køber outsourcing-del i GlobalConnect

Som en del af en ambitiøs vækststrategi opkøber Unit IT outsourcing-delen af en af Danmarks førende udbydere af fibernetværk og IT-sourcing, GlobalConnect, som i dag servicerer løsninger til mere end 30.000 B2B kunder i Norden.

Købet finansieres af Unit ITs moderselskab USTC, som længe har været på udkig efter nye opkøb. Den nye investering løfter Unit IT ind i en helt ny liga af IT-leverandører og giver mulighed for at tiltrække nye kunder i en større skala og dermed placere sig i toppen over danske IT-leverandører. Med opkøbet fordobles det eksisterende Unit IT i form af både omsætning og medarbejdere.

Læs hele pressemeddelelsen her

Jess Julin Ibsen, CEO i Unit IT

 

 

 

 

Jens Holm Binger ny CFO 

I rollen som CFO skal Jens Holm Binger levere på opbygningen og udviklingen af virksomhedens finansteam, som understøtter vores ambitiøse vækstplaner de kommende år.

Jens Holm Binger har mere end 10 år erfaring fra den globale it-virksomhed NNIT. Han kommer med en bred pallette af erfaringer for rapportering, investering og profitabilitet. Han har desuden international erfaring fra en toårig udstationering for NNIT i Kina som Regional CFO, hvor en af opgaverne var implementering af en ambitiøs vækststrategi.

Læs hele pressemeddelelsen her

Jens Holm Binger

 

 

 

 

Ny CCO skal styrke ledelsen og øge krydssalg

Fra det nye år sætter Dorthe Rix Nielsson sig i stolen som ny Chief Commercial Officer hos Unit IT. Dorthe skal være med til at sætte fart på vores vækstplaner både organisk og igennem opkøb. Hun kommer fra en stilling som country manager for cloud- og netværksvirksomheden HPE Aruba Networking.

Dorthe Rix Nielsson kommer til at overtage den nuværende marketing-og salgsorganisation og udvikle den sammen med Unit ITs vækst. Væksten skal blandt andet findes i kraft af kunders mulighed for at samle flere behov og løsninger hos Unit IT.

Læs hele pressemeddelelsen her

CCO

 

 

 

 

Ny direktør i Unit IT

Gennem en karriere, der spænder over tre årtier, har Jess Julin Ibsen demonstreret imponerende resultater i en række ledende stillinger hos danske og internationale virksomheder. Fra 1. september skal han være ny CEO hos Unit IT.

Jess Julin Ibsen har bevæget sig hjemmevant i adskillige danske og internationale koncerner gennem de sidste 30 år, hvor han har stået i spidsen for strategiske projekter og M&A aktiviteter for virksomheder i ind- og udland. Jess Julin Ibsen efterfølger Mark Frihagen, som efter fem år som CEO i Unit IT skifter branche til bureauverdenen, hvor han skal være partner og CEO i B2B brand-bureauet Pravda i Aarhus.

Læs hele pressemeddelelsen her

JessJess Julin Ibsen

 

 

 

 

Styrket struktur og rekordomsætning

Vi er stolte af at kunne præsentere en rekordomsætning for det forgange regnskabsår. Årets omsætning lander på 230 millioner kroner, hvilket er en vækst på 14% fra sidste regnskabsår og resultat før skat når 22,3 millioner kroner, hvilket beviser vores vedholdende fokus på værdiskabelse.

”Vi er meget bevidste om, at vores vigtigste ressource i sidste ende er vores utroligt kompetente medarbejdere, som igen i år har udvist en eksemplarisk omstillingsparathed overfor opgaver og en evne til at udvikle på vores kompetencer og ydelser, herunder en ESG-løsning til vores kunder. Sammen med kunderne er vi vokset med bredere samarbejde og kompleksitet i opgaver, og vi glæder os til at fortsætte udviklingen og bringe alle vores kompetencer i spil”, siger Mark Frihagen, CEO i Unit IT.

Læs hele pressemeddelelsen fra 30. juni 2023 Læs årsrapporten 2022/23 her

Mark Frihagen

 

Unit IT vinder ”Partner to Watch”-pris for it-sikkerhed

Vi er stolte af at meddele, at vi har vundet KnowBe4's "Partner to Watch"-pris i Europa.

KnowBe4 er verdens største leverandør af undervisningskurser i it-sikkerhed blandt virksomheder og prisen er en anerkendelse af den indsats, som Unit IT har gjort for at styrke it-sikkerheden i danske virksomheder.

Læs pressemeddelelsen her

 

thomas vestergaard og mark frihagen modtager knowbe4 prisen partner to watch europe

Tilfredsstillende årsresultat og fortsat investeringsstrategi 

Unit IT kommer styrket ud af et år, der har været kendetegnet af opkøb i Østdanmark og tilvækst med mere end 75 nye medarbejdere fordelt på de seks lokationer. Omsætningen runder for første gang i virksomhedens historie 200 millioner.

”Det er første gang i Unit IT’s historie, at vi krydser 200 millioner i samlet omsætning. En del af væksten hænger naturligvis sammen med vores køb af solvo it, men det ændrer ikke ved, at vi samtidig har oplevet en organisk vækst i et år, der ellers netop har været kendetegnet ved opkøbet. En stigning på mere end 25% kan vi være meget tilfredse med”, siger Mark Frihagen, CEO Unit IT.

Læs hele pressemeddelelsen fra 16. juni 2022 Læs årsrapporten 2021/22 her

Mark Frihagen CEO

 

Nina Østergaard Borris ny bestyrelsesformand for Unit IT

Vi har en spændende nyhed, som vi har glædet os til at dele… Familieejerskabet bag Unit IT kommer til at lægge endnu mere vægt bag Unit IT, når medejer og COO i holdingselskabet USTC, Nina Østergaard Borris, overtager formandsposten i Unit IT’s bestyrelse pr. 15. juni 2022.

Læs pressemeddelelsen her

Unit IT køber solvo it

Unit ITs opkøb af solvo it markerer indtoget i Østdanmark for vores hurtigt voksende it-virksomhed. Tilføjelsen af solvo it udvider samtidig Unit ITs kompetencer indenfor cloud infrastruktur og Microsoft-teknologier.

Læs pressemeddelelsen her

 

Unit IT opkøb solvo it

Synergier og vækst

Unit IT annoncerer stærke resultater i kølvandet på et år med synergioptimering og øget fokus på nærvær og tætte kunderelationer. 

Vi ønsker at skabe vækst, bygget på et solidt fundament af sund kundefokuseret kultur, hvor vi er der for hinanden, både fagligt og socialt; wingman-kulturen. Og det i en solid muld af tung faglighed og specialistkompetencer, compliance og governance.

Læs pressemeddelelsen fra 10. juni 2021 Læs Årsrapporten 2020/21 her

Mark Frihagen CEO Unit IT

 

Nærvær og wingman-kultur giver resultater

Når man finder frem til kernen, sit DNA, og eksekverer konsekvent efter sine værdier, så høster man også betydelige resultater. Det er tilfældet for Unit IT koncernen igennem det forgangne regnskabsår.

Første hele år som Unit IT ligger nu bag os, og status er vækst. Året har været præget af positiv udvikling, da eksisterende kunder har ønsket en bredere løsning. Netop dét er blevet imødekommet af, at Unit IT nu kan agere som ét samlet it-infrastrukturselskab med brede og dybe specialistkompetencer, hvilket har resulteret i betydelige synergier. Dermed er der også skabt et meget solidt fundament for fortsat vækst, organisk såvel som gennem akkvisitioner.

Læs hele pressemeddelelsen her Læs Årsrapporten 2019/20 her

 

 

Mark Frihagen CEO

Unit IT køber HostHouse

Som del af vores vækststrategi styrker Unit IT nu forretningen gennem endnu et opkøb, og det lover godt for synergieffekt og positionering på markedet, når HostHouse bliver en del af Unit IT-familien.

Læs pressemeddelelsen her

jan ladefod mark frihagen unit it køber host house

Kontakt os