Scroll

Magien opstår, når vi arbejder helt tæt sammen.

Relationer betyder alt, for måden vi arbejder på. Noget af det vigtigste for os er faktisk at være i øjenhøjde med vores kunder. Herunder fortæller et par af dem, hvordan de har oplevet samarbejdet med Unit IT.

Alle cases

thisCase.Image.Name
P. Christensen

”Vi kan ingenting uden vores IT-systemer.”
Så klart udtrykker Jacob Burén fra P. Christensen vigtigheden af den service, som Unit IT yder for en af landets største bilforhandlere.

 

thisCase.Image.Name
Veltec

”Vi har fået gennemsigtighed i forhold til, hvad det koster at have en bruger. Vi ved, hvad det koster at få et program i kiosken, og vi ved, hvad en Microsoft-licens til brugeren koster. Vi kan optimere på vores omkostninger, fordi det er gennemsigtigt. Og vi kan skrue op og ned for aftalen. Hele 365-pakken, Windows, klienter og printere, – er samlet i en supportaftale ”

thisCase.Image.Name
Andersen Partners

"Vi fik at vide, at det ville være svært at nå på en måned, men Unit IT viste viljen til at løfte opgaven, og de præsenterede et set up, som vi stolede på. De er en både kompetent og professionel samarbejdspartner."

 

 

thisCase.Image.Name
Sydtrafik

Da Unit IT for anden gang i træk vandt udbud om hosting af Sydtrafiks servere og sikkerhedsløsninger, handlede det både om pris, services og tillid til professionalisme.

thisCase.Image.Name
OBH-Gruppen

"Det, der startede som flere små projektforløb, har udviklet sig til et tæt løbende samarbejde, hvor spidskompetencerne er udliciteret til Unit IT."

thisCase.Image.Name
Universal Robots

"I en robotvirksomhed af vores størrelse, er den rigtige it samarbejdspartner altafgørende. Og det har vi fundet i Unit IT."

thisCase.Image.Name
Pilgrim

”På baggrund af vores allerede eksisterende samarbejde omkring SQL optimering og vedligehold har vi valgt Unit IT til at hjælpe Pilgrim med nogle BI udfordringer, vi havde med vores AX ERP system".

thisCase.Image.Name
GF Forsikring

"Unit IT er nøje udvalgt, fordi de matcher os så godt i forhold til, hvordan vi mener, man skal opføre sig som virksomhed. Deres kultur er meget lig med vores. En aftale er en aftale. Vores samarbejde handler om oprigtigt godt gammelt købmandskab og relationer, og der er vi bare ligeværdige."

thisCase.Image.Name
Claus Sørensen

”Da vi i 2016 stod overfor at skulle investere i hel ny infrastruktur og nye serverrum hos Claus Sørensen A/S i Esbjerg, var vi ikke i tvivl om, at Unit IT var det rigtige valg. Unit IT er en kompetent samarbejdspartner, med en professionel tilgang til vores ønsker, og de har fulgt den fælles projektplan til punkt og prikke.”

thisCase.Image.Name
Hovedstadens Beredskab

”Vi har ikke selv den fornødne tid eller viden om SQL, så det at have eksperter som Unit IT til at overvåge systemerne, det giver ro i maven”

thisCase.Image.Name
Verdo

”Folkene hos Unit IT er fagligt yderst kompetente, og for mig er der ingen tvivl om, hvad de står for: professionalisme og skarphed. De er dygtige mennesker, der kan sætte det rigtige hold til den opgave, de står overfor.”

thisCase.Image.Name
H.J. Hansen

"Fra dag ét i vores samarbejde har vi følt, at vi er i øjenhøjde"

Ring til Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020