Vi er drevet af at skabe værdi for din forretning – sammen med dig. Som totalleverandør af it-løsninger og eksperter i databehandling samarbejder vi om at bringe dine idéer til live. Vi tager altid udgangspunkt i fleksible løsninger, mærkbart nærvær og tårnhøj faglighed.

Scroll

unit it logo sort

Vi er store nok til at gøre en forskel – og små nok til at have føling med din forretning. Vi mener, at det er en forudsætning for at kunne være en nærværende og værdiskabende it-partner.

se filmen og mød nogle af vores kunder ... og os

 

0

medarbejdere

0

kunder

0

brugere

Din nærværende
it-partner

Vi tror på, at magien opstår, når vi arbejder helt tæt sammen. Vi tror på kommunikation i øjenhøjde. På tætte partnerskaber. På personlig tillid og gensidig forståelse. Og på evnen til altid at være lige i nærheden. Derfor er vi nærværende med vilje – både over for dig og i vores måde at arbejde på.

Vi tilpasser altid vores rådgivning til lige netop dine behov. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg ved at forstå dine forretningsprocesser og identificere de teknologier og løsninger, der vil skabe mest værdi for din virksomhed

Læs mere

mark frihagen med kunde

En fleksibel
totalleverandør

Hos Unit IT har vi samlet en bred vifte af it-kompetencer på ét sted. Det betyder, at vi kan være din fleksible it-partner og tilbyde lige netop de kompetencer, som din virksomhed har brug for.

Som totalleverandør og nærværende samarbejdspartner hjælper vi i dag mange virksomheder på meget forskellige niveauer – lige fra klargøring af pc’er og brugersupport til opsætning af netværk, drift af servere og support af applikationer.

Sammen med dig finder vi ud af, hvordan vi kan skabe mest værdi for dig og din virksomhed

Læs mere

Skab værdi
med data

Data er forretningskritisk. Det er dit fundament for at træffe de bedste beslutninger. Dit oplyste grundlag, der erstatter mavefornemmelserne. Derfor er det afgørende, at du har det rigtige datafundament at arbejde ud fra.

Vi er specialister i værdiskabende datahåndtering. Og vi har den nødvendige erfaring, ekspertise og forretningsforståelse til at løse lige netop din udfordring – uanset om du har brug optimeringer i produktionsapparatet, reducering af omkostninger eller øget marketingperformance

Læs mere

sikkerhed keypad

Altid i sikre hænder

Med vores øjne på din IT-sikkerhed, er din virksomhed altid i sikre hænder.

Cybersecurity er blevet en afgørende faktor for alle virksomheder. Hver dag skræddersyr vores specialister derfor de bedste sikkerhedsløsninger til lige netop de trusselsbilleder, som vores kunder står over.

Læs mere

Unit IT er en kompetencebank med 150 af landets skarpeste specialister inden for Cloud, IT-sikkerhed, Dataplatform og Business Intelligence. Fælles for os alle er, at vi brænder for det nærværende it-samarbejde – med hinanden og med dig. Unit IT er derfor din enkle adgang til seks danske og specialiserede it-units. Vores nære samarbejde på tværs af alle units sikrer dig en komplet it-infrastruktur.

Hybrid Cloud

Skræddersyet hosting i topsikre datacentre

Dine forretningsmål sætter retningen. Også når det handler om valg af cloudhosting. Fortæl os, hvor du vil hen, så finder vi den løsning, der passer til dig og dit behov.

Dataplatform

Landets bedste dataplatform specialister

Dataplatformen er hjertet i de fleste applikationer. Og som nogle af landets førende inden for feltet har vores specialister udelukkende fokus på dine databaser.

Business Intelligence

I førertrøjen med Business Intelligence

Tag kontrol over dine data – og træf hurtigere, mere velfunderede beslutninger. Vores BI-eksperter hjælper dig med at skabe indsigt og værdi.

IT-sikkerhed

Bedre beskyttelse af din forretning

Vi holder øje med din sikkerhed. Vores omfattende og specialiserede overvågning sikrer din virksomhed mod malware og lækager.

Support

Support med suveræn dedikation

Vi er lige i nærheden – døgnet rundt. Vores stærke support-team sidder klar til at hjælpe dig. Nonstop. 365 dage om året.

Governance

Governance samler og sikrer strategien

Dine it-investeringer skal understøtte dine forretningsmål. Det sikrer vi, når vi skaber strukturen med afsæt i vores ekspertise, nærvær og forretningsforståelse.

thisCase.Image.Name
Woca

"Vores samarbejde med Unit IT betyder, at IT ikke længere er en stressfaktor for os. IT er vores livsnerve, og med Unit IT er vi sikre på, at alt fungerer, og det har fjernet meget frustration fra arbejdspladsen. Derudover har Unit IT også hjulpet os med vigtige tiltag i vores IT-sikkerhed"

thisCase.Image.Name
Universal Robots

"For os er det vigtigt at have én samlet løsning på hosting og support, så Unit IT er med deres stærke og brede profil derfor et oplagt valg. Samtidig har vi fået en aftale, der stiller os optimalt i forhold til fleksibiliteten i den daglige drift. Vi kan nemlig skrue op eller ned i forhold til vores behov – noget der er helt afgørende i robot-branchen."

thisCase.Image.Name
Andersen Partners

"Vi fik at vide, at det var svært at nå på en måned, men Unit IT viste viljen til at løfte opgaven, og præsenterede et set up, som vi stolede på. De er en både kompetent og professionel samarbejdspartner."

Kontakt os